Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 21 mei 2018

Dit hebben de koppels van Temptation Island VIPS te zeggen over hun deelname

Nog heel eventjes wachten en dan begint het extra seizoen van Temptation Island, Temptation Island VIPS. Waarom je in godsnaam mee zou doen aan het programma en helemaal als je (semi) Bekende Nederlander bent, is een vraag die door ons hoofd blijft spoken. RTL Boulevard sprak de koppels vóór hun vertrek naar het eiland en stelde ze die vraag.

De koppels van Temptation Island VIPS vertellen waarom ze meedoen

Waarom zou je meedoen aan Temptation Island? Dat is toch gewoon vragen om problemen. Tja, dat weet jij, dat weten wij, maar ieder jaar zijn er stellen die dat niet weten en zich opgeven voor de ultieme relatietest. Dit seizoen zijn het zelfs een soort van Bekende Nederlanders die meedoen. Aan RTL Boulevard vertellen de koppels van Temptation Island VIPS zelf hoe zijn denken over hun deelname. Let op, dit hebben ze gezegd voordat ze in het vliegtuig stapten en zich blootstelden aan alle verleidingen.

Donny en Amijé

Waarom Donny en Amijé meedoen? Het leek ze ‘wel lachen’. n het verleden is er nooit iets mis gegaan, dus wat dat betreft beginnen ze wel goed aan hun avontuur in Mexico.

Donny: ‘Ik had het er even met mijn vrienden over gehad en ik had zoiets van: mij lukt dat sowieso wel. Toen hebben we het er met zijn tweetjes over gehad. Het leek ons wel lachen.’

Amijé: Als je er heen gaat en er zijn al problemen geweest in het verleden, dan weet je zeker dat je daar ook de fout in gaat. Maar dat is bij ons nooit het geval geweest. ‘

Ruud en Rowena

Ruud lijkt vooral zin te hebben in ‘Russische roulette’ met zijn vriendin. Want vooral het feit dat het mis kan gaan, vindt hij interessant. Oké dan.

Hij zegt: ’Ik wil haar niet kwijt, deze legendarische Pokémon van me. Ik vind het wel spannend, want je gaat iets aan en het kan gewoon fout gaan. Dat gedeelte, dat trekt mij gewoon heel erg.

Niels en Rosanna

Tja, dit koppel doet natuurlijk voor de tweede keer mee. Maar de eerste keer lijkt vooral bij Niels nog niet helemaal verwerkt te zijn. Het lijkt erop dat hij vooral mee wil doen, om de eerste keer te vergeten.

Niels: ‘Als we dit overleven kunnen we het allemaal achter ons laten en is het schoon schip.’ Als dat maar goed gaat.

Zelf heeft hij daar alle vertrouwen in. Niels: ‘We weten hoe het gaat, we weten hoe het is en ik ben er nu wel van overtuigd dat ik geen fouten ga maken.’

Rosanna lijkt daar iets minder overtuigd van, want die aarzelt een beetje in de video. Wel zegt ze: ’Veel mensen denken, waar zou je in godsnaam nog samen. Maar we zijn gewoon meant to be.

We hopen voor het koppel dat er dit jaar niemand is die vieze dingen gaat doen met Rosanna. Of zal het nu Niels zijn die nog even wraak wil nemen?

O ja, er is ook nog een onbekend koppel, maar die mocht niet in de video van RTL Boulevard… Bekijk het hele fragment hieronder:

Iedere week alles over liefde, seks en relaties in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

[contact-form-7 id=”122608″ title=”Nieuwsbrief”]

Ps. Sla [email protected] in je adresboek op, anders mis je ons misschien.

Reageer op artikel:
Dit hebben de koppels van Temptation Island VIPS te zeggen over hun deelname
Sluiten