Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 2 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

OMG! Deze koppels verlaten Temptation Island vroegtijdig en dít is het nieuwe koppel

Het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave is nog maar net begonnen, of er is al weer genoeg juice gaande. Er gaat namelijk – net als voorgaande seizoenen – weer een koppel vroegtijdig naar huis. Sterker nog, er schijnen twee koppels eerder naar huis te gaan. Ja, echt.

We praten je bij.

Twee stellen(!) verlaten Temptation Island

Vorig seizoen zagen we Gianni en Melissa eerder naar huis gaan, omdat ze een telefoon mee hadden gesmokkeld, de boefjes. Het jaar daarvoor verlieten Channah en Quiten de villa omdat Channah zwanger bleek te zijn. Het nieuwe seizoen van Tempa zou niet compleet zijn zonder wéér een stel dat eerder naar huis gaat.

Well, dit jaar gaan er niet een, maar twee stellen naar huis. Dat wist de koningin van de Temptationroddels (niemand minder dan Michella Kox) te vertellen. Volgens haar zouden Gulcin en Soleris vroegtijdig afscheid nemen van de groep én zouden ook Sonny en Jaydi weg moeten (of vrijwillig gaan). Ooooh boy.

Exit

Da’s eigenlijk ook direct alle informatie die we weten. De reden waarom beide stellen Temptation Island zouden moeten verlaten, is nog niet bekend. Volgens Michella hebben vrienden en familie van Sonny haar zelf vertelt dat hij vertrekt.

Toen ze die berichten kreeg, was het voor haar duidelijk: er gaan niet één, maar twee stellen naar huis. Michella was er namelijk al zeker van dat Gulcin en Soleris zouden vertrekken. Of het vrijwillig is óf verplicht, blijft nog even een vraag.

Nieuw koppel

Zodra er een koppel uit Temptation Island gaan, moet het natuurlijk worden vervangen. Het schijnt dat het vervangend koppel al is uitgelekt. De mensen achter Team Tempa kwamen er namelijk achter dat een nog onbekend stel veel connecties had met andere deelnemers én ze reageerden zelfs soms onder foto’s van de deelnemers. We hebben het over Eva en Kevin. Verdacht? YUP.

Reageer op artikel:
OMG! Deze koppels verlaten Temptation Island vroegtijdig en dít is het nieuwe koppel
Sluiten