Renée
Renée | LinkedIn Life 21 okt 2019

Oh sh*t – Deze koppels gaan vreemd in Temptation Island USA

Temptation Island USA is begonnen en iedereen mag het weten. Dit seizoen wordt nog groter en nog heftiger dan het eerste seizoen. En als je die afleveringen hebt gezien, weet je hoe slecht het afliep voor de koppels. Hoewel er nog maar drie afleveringen op Videoland staan, weten we wel al wie er in ieder geval vreemdgaan.

Voor twee koppels in het bijzonder ziet het er slecht uit: Rick en Ashley, maar ook voor Casey en Ashley. We praten je alvast bij.

Deze koppels gaan vreemd in Temptation Island USA

De koppels die vreemdgaan in Temptation Island USA hebben in ieder geval al het intro van het programma gehaald. Je ziet Rick zoenen met een verleidster. Zoom eens in, is dat Medinah die haar klauwen in hem heeft gezet? Oh boy, dit betekent problemen voor hun relatie.

Het is in ieder geval wel Medinah die bij Rick op schoot zit en bewegingen maakt die alleen Ashley hoort te maken. Er is geen ontkennen aan: met deze relatie gaat het echt niet goed. Als je aflevering 3 hebt gezien wordt het duidelijker dat hij absoluut niet Rick is die als eerste vreemd is gegaan.

Op één van de eerste avonden in de villa duikt zijn Ashley namelijk al het bed in met KB. Uh-oh. Ze is al klaar met de relatie voordat ze begonnen is aan het avontuur.

Casey is ook geen lieverdje

Van Rick hadden we wel verwacht dat hij zich niet netjes zou gedragen. Helemaal nu Ashley is vreemdgegaan kunnen we ergens begrijpen dat hij ook op zoek gaat naar iets nieuws. Maar wat we niet hadden verwacht, is dat Casey met twee naakte vrouwen in bed beland. Tenminste, het líjkt op Casey.

Dat is voor de onzekere Ashley ongetwijfeld het ultieme verraad. We gokken dat ze hier helemaal kapot aan gaat. Mits ze natuurlijk niet zelf eerst de mist is ingegaan.

Verder zien we nog meer mensen die veel te close zijn, maar we kunnen niet achterhalen wie het precies zijn. Er zit maar één ding op en dat is de afleveringen kijken.

Meer Temptation Island USA:

Reageer op artikel:
Oh sh*t – Deze koppels gaan vreemd in Temptation Island USA
Sluiten