Wil je supermodel skin? Dan wil je dit product gebruiken om ook een stralende huid te krijgen

Heb je altijd al gedroomd van een perfecte, zachte en gehydrateerde huid? Dan willen wij met liefde het geheim van menig celeb delen: gezichtsolie. Als je een skincare rookie bent klinkt dat misschien niet heel prettig, maar geloof ons. Zodra je dit gebruikt wil je niets anders meer.

De knappe Miranda Kerr zweert bij haar Kora Organics Noni Glow Face Oil (€68,67), dus het werd hoog tijd dat wij als beautylovers het ook eens gingen testen. De combinatie van biologisch noni-extract, rozenbottelolie, granaatappelolie en duindoorn zou je een prachtig huidje geven. Dat willen we.

Het leverde in ieder geval genoeg inspiratie op om je alvast kennis te laten maken met gezichtsolie in het algemeen. Hieronder zetten we de voordelen voor je op een rij.

Alle voordelen van een gezichtsolie als de KORA Organics Noni Glow Face Oil

We gebruiken de KORA Organics Noni Glow Face Oil nog te kort om een goed oordeel erover te geven, maar wat we wél kunnen doen is je vertellen waarom (deze) gezichtsolie zo geweldig is om te gebruiken. Wil je graag supermodel skin? Dan kun je de volgende resultaten verwachten:

  • Het hydrateert de huid
  • Het geeft je een natuurlijke glans
  • Het maakt je huid zachter, soepeler en steviger
  • Het helpt de zichtbare effecten van de schadelijke invloed van de zon en littekens te verzachten
  • Het ondersteunt de verjonging van gezonde huidcellen

Hoe gebruik je gezichtsolie?

Heb je zin om morgenochtend met een frisse huid wakker te worden? Dan kun je het volgende doen: neem een paar druppels van de gezichtsolie in je hand. Verwarm het tussen je palmen en masseer het op je gezicht, hals en decolleté. Dit doe je nadat je je huid hebt gereinigd en voordat je een crème aanbrengt. Et voilà, je wordt gegarandeerd wakker met een stralende huid.

Meer lezen over beauty:

Reageer op artikel:
Wil je supermodel skin? Dan wil je dit product gebruiken om ook een stralende huid te krijgen
Sluiten