Nathalie Marijnissen
Nathalie Marijnissen Life 9 jan 2020

4 x waarom meiden met een kort lontje achter het stuur de beste bazen zijn die iemand kan wensen

Als je wat vaker de auto pakt, weet je vast ook wel hoe verschrikkelijk irritant andere weggebruikers kunnen zijn. Ben jij zo iemand die flink tekeer gaat achter het stuur, omdat mensen denken dat ze de enigen op de weg zijn? Dan kan dat als leidinggevende jou best goed van pas komen.

Hoe fijn een auto ook is, zo verschrikkelijk kan het rijden soms zijn. Van files tot mensen die constant links blijven rijden waardoor jij niet kan inhalen. Sommige mensen hadden eigenlijk nooit een rijbewijs mogen halen. Of wacht even, is dat de boze meid in ons die nu spreekt?

Mensen met een kort lontje achter het stuur zijn de beste bazen

Het maakt niet uit waar je heen rijdt, er is altijd wel één moment waar jij door gaat schreeuwen. Ook al horen ze je niet. Herken jij jezelf hierin? Dan zijn dit de redenen waarom jij het beste de baas kan worden:

1. Je kan goed orde houden

In de auto zing je altijd zo hard mee als je kan, maar tegelijkertijd schreeuw je ook nog even tien keer zo hard. Daarom ben jij de perfecte persoon die goed orde kan houden op het werk. Je bent altijd gezellig, maar wanneer het nodig is kan jij ook serieus zijn. En wanneer jij serieus wordt, worden jouw werknemers dat ook.

2. Je kan omgaan met stress

Het lijkt misschien niet zo aangezien je loopt te schreeuwen in de auto. Maar op de werkvloer ben jij stressbestendig. Als je een rit over de snelweg al kan overleven dan kan dat ook gemakkelijk op het werk. Voor jou is niets te gek.

3. Boos zijn motiveert

Heh? Ja, boos zijn is een motiverende kracht. Wanneer wij boos zijn, willen we alleen maar harder werken en deze positieve energie geef je dan weer door aan je werknemers. Niet dat jij boos wordt op het personeel, maar je weet hen wel te motiveren om het onderste uit de kan te halen.

4. Je staat niet stil

De reden waarom je zo keer gaat in het verkeer is natuurlijk omdat je gewoon vooruit wil. Stilstaan is niets voor jou en dat laat je tijdens het werken ook goed zien. Daarom is de baas zijn de perfecte functie voor jou. Je wil doelen bereiken en stopt niet voordat dit lukt met de juiste mensen om je heen.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
4 x waarom meiden met een kort lontje achter het stuur de beste bazen zijn die iemand kan wensen
Sluiten