Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 10 november 2017

Ongesteld? In deze bar krijg je korting op je drankjes tijdens bloody hour

In de eerste dagen van je menstruatie wil je misschien niets liever dan wegkruipen met een kruik, chocolade en je laptop waarop je eindeloos kunt Netflixen. Maar na op dag drie heb je misschien wel weer zin om de hort op te gaan. En dan wil je naar deze bar, want hier krijg je korting op je drankjes als je ongesteld bent.

Is het je menstruatie en vind je dat al k*t (pun intended) genoeg? Dan kun je vier dagen per week terecht bij deze bar, tijdens het Bloody Hour. Je krijgt namelijk korting op je drankjes als je ongesteld bent. Maar liefst 25 procent, score!

Bloody hour

Het gaat om de bar Anna Lou Bar in Tel Aviv, een stad in Israel. Volgens de eigenaren bloeden vrouwen 25 procent van hun leven (omg, dat is inderdaad schrikbarend bizar) en verdienen ze daarom een korting.

Geen zorgen, je hoeft geen doordrenkte tampons – iel – of ander bewijs te leveren om te bewijzen dat je ongesteld bent en een korting verdient. De actie is namelijk gebaseerd op goed vertrouwen. Als jij tegen de barman zegt dat je ongesteld bent, dan gelooft hij je.

Korting op je drankjes als je ongesteld bent

We houden van dit initiatief. Het haalt menstruatie uit de taboesfeer, het maakt je ongesteldheid een stuk leuker en het heeft ook nog eens vertrouwen in de mensheid. Hartjes voor de Anna Lou Bar. En op naar Tel Aviv.

Lees ook: Vanaf nu 100 procent bewezen: Vrouwen worden niet zwak van ongesteld zijn

Reageer op artikel:
Ongesteld? In deze bar krijg je korting op je drankjes tijdens bloody hour
Sluiten