Nieuws 12 jan 2018 Yasmine Esser

Waan je in een sprookje: Je kunt een balletjurk van de Nationale Opera overnemen

Als klein meisje zijn we allemaal in de verkleedkist gedoken. Wat wilden we graag een prinses zijn. Een bruidje. Of een ballerina. Nu we ouder zijn verkleden we ons alleen nog voor themafeestjes. En dat is eigenlijk best wel spijtig.

Hoe leuk was het wel niet om je te verkleden en ineens een totáál ander persoon te zijn? En mocht je altijd al dromen ven een tweede leven als ballerina, dan kun je nu een kostuum van de Nationale Opera kopen.

Kostuums Nationale Opera te koop

Op 3 februari gooit De Nationale Opera namelijk kostuums van shows die voorbij zijn in de verkoop. Het gaat int totaal om vierduizend (!) handgemaakte kostuums. Inclusief schoenen, hoeden en stoffen.

De Nationale Opera doet de kostuums weg vanwege ruimtegebrek. Er is dus niets mee aan de hand, mocht je je daar soms zorgen over maken.

Tututuesday with our beautiful ballerina @anna.ol_ballet! Only 3 shows left of Best of Balanchine! #HNBbalanchine #tututuesday #tutu #ballerina #annaol #onstage #onpointe #themeandvariations #balanchine #ballet #hnbontour ?by @angelasterlingphoto

A post shared by Nationale Opera & Ballet (@nationaleoperaballet) on

De ontwerpen zullen verkocht worden in het theater aan het Waterlooplein in Amsterdam. De prijzen lopen van 1 tot 300 euro.

En nu maar hopen op een fantastisch themafeest waar jij kunt shinen in je nieuwe balletpakje.

Reageer op artikel:
Waan je in een sprookje: Je kunt een balletjurk van de Nationale Opera overnemen
Sluiten