Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 21 juni 2018

6 redenen waarom we stiekem best wel verliefd zijn op Kraantje Pappie

Je hebt misschien nooit echt omgekeken naar Kraantje Pappie, maar dat kun je vanaf nu beter wel doen. Alex (zijn echte naam) heeft zijn haren laten groeien en dat staat hem goddelijk. Zijn kledingstijl is zó on point dat je maar wat graag naast hem zou lopen op straat. Dit zijn de redenen waarom wij stiekem verliefd zijn op deze sexy rapper:

Die blik in zijn ogen

Je smelt gewoon weg als je deze foto ziet van Kraantje Pappie. Die blik in zijn ogen is zó verleidelijk en sexy, daar wil je elke dag in kijken. Check vooral even al zijn andere Instagram foto’s want bijna overal kijkt hij verleidelijk in de camera.

Zijn nieuwe coupe

Kraantje Pappie (Alex van der Zouwen) had voorheen kort haar en heeft de goede keuze gemaakt om zijn haren te laten groeien. Je wilt toch gewoon door zijn wilde manen woelen nu?!

Soms draait hij een sexy knotje in zijn haar en dat bevalt ons wel. Hij mag hier echt nooit meer een schaar in zetten.

Zijn tattoos

Tattoos zijn tegenwoordig super normaal, toch zien mannen met sleeves en een volgetatoeëerde borst er een beetje uit als bad guys. Maar eerlijk is eerlijk, dat vinden wij vrouwen stiekem best wel leuk.

Misschien wel omdat je weet dat jouw eigen lover dit nooit zou doen. Lekker wegzwijmelen bij Kraantje’s lichaam dus.

Zijn gevoel voor stijl

Er is bijna geen man die er elke dag op en top gestyled uitziet. Let op, bíjna geen… maar Kraantje dus wel. Zijn outfits variëren van casual tot super chic en alles staat hem goed.

Zijn schoenencollectie

Een collectie om jaloers op te zijn en tegelijk is het super leuk als een man zoveel schoenen heeft. Dat betekent ook dat hij echt van mode houdt en wij zouden willen dat elke man zijn kast vol mooie schoenen had staan.

Zijn nieuwe liedjes

Alleen al het feit dat een man kan zingen is een pre en het stemgeluid van Kraantje is ook nog eens super sexy. Onlangs bracht hij een liedje uit met Joshua Nolet en wij kunnen niet stoppen met luisteren:

Reageer op artikel:
6 redenen waarom we stiekem best wel verliefd zijn op Kraantje Pappie
Sluiten