Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 1 mrt 2018

Aha! Eindelijk antwoord op de vraag of verleiders geld krijgen als ze seks hebben in Temptation Island

Dat koppels meedoen aan Temptation Island is natuurlijk een groot raadsel. Want waarom zou je zo gek zijn om mee te doen aan een tv-programma waar je eigenlijk nooit sterker uit komt samen? Maar dat de verleiders meedoen is eigenlijk ook raar.

Want de verleiders en verleidsters van Temptation Island mogen dan wel gratis op vakantie, het is ook hun doel om mensen te verleiden. Mensen die ze misschien helemaal niet aantrekkelijk vinden.

Je dacht misschien altijd dat de verleiders en verleidsters dik betaald krijgen en dat ze extra money krijgen als het hen lukt om iemand eens scheve schaats te laten rijden. Zou toch wel een begrijpelijke motivatie zijn om mee te gaan naar Thailand.

Krijgen Temptation Island verleiders betaald als ze iemand verleiden?

Rick Brandsteder, de presentator van Temptation Island, doet nu eindelijk een boekje open over dat hardnekkige gerucht dat verleiders geld krijgen als ze met iemand seksen. Volgens hem is er namelijk niets van waar.

Rick was te gast in een radioprogramma op 3FM en beantwoorde dar vragen van luisteraars.

Luisteraar Liza trapte meteen af met een goede vraag. Ze vroeg of de verleiders een bonus krijgen als ze iemand in bed krijgen. Nou, nee dus.

Rick: ’Nee, dat krijgen ze niet. Het is eigenlijk ook gewoon een soort vakantie. Bijna drie weken onder een Thais zonnetje een lekker drankje drinken.’

Oké, maar toch.

Mocht je het alsnog leuk vinden om mee te gaan om onbetrouwbare mannen uit de tent te lokken. Bereid je dan even voor op deze vragenlijst.

Reageer op artikel:
Aha! Eindelijk antwoord op de vraag of verleiders geld krijgen als ze seks hebben in Temptation Island
Sluiten