Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 19 mei 2017

Er opent een krokettenrestaurant in Amsterdam en we zijn zó blij

Is jouw favoriete snack ook de kroket? Altijd smaakt ie goed. Vooral na een avondje stappen kun je er intens gelukkig van worden. Die krokante buitenkant en de hemelse zachte vulling. Wat een uitvinding. Het werd hoog tijd voor een krokettenrestaurant. En onze zus Culy.nl brengt ons dit heugelijk feit.

Krokettenrestaurant? HELL YEAH

Dat was wat wij dachten toen we dit heuglijke nieuws hoorden. Een krokettenrestaurant, dat klinkt fantastisch. En dit hemelse plekje op aarde gaat zich nog vestigen in onze hoofdstad ook. Oh wat zijn we blij.

Deze eetgelegenheid gaat Wilde Kroketten heten en opent haar deuren begin juni. Denk je dat je gewone lekkere kroketten voorgeschoteld krijgt, dan heb je het mis. Er zijn namelijk twintig verschillende soorten die jij kunt bestellen, met liefde gemaakt door een vader en zoon, die al jaren heerlijke kroketten serveren.

Welke kies je?

Het wordt moeilijk kiezen. Je kunt garnalenkroketten eten, krabkroketten, vleeskroketten of vegetarische kroketten. Op de eerste verdieping komt een café waar je kunt lunchen en borrelen en op de tweede verdieping komt een restaurant. Daar kun je een vijfgangendiner verorberen met de kroket in de hoofdrol.

Oh lord, we willen ze allemaal proeven in juni. Alhoewel dit niet zo’n goede timing is voor je bikinibody. Maar hé, we zijn Nederlanders en een kroketje op z’n tijd hoort erbij. Ja, het krokettenrestaurant is de uitvinding van de eeuw.

LEES OOK: Eindelijk antwoord: Dit is waarom je altijd vreselijke honger hebt voordat je gaat slapen

Reageer op artikel:
Er opent een krokettenrestaurant in Amsterdam en we zijn zó blij
Sluiten