Lobke Killaars
Lobke Killaars Life 18 sep 2018

Kruidvat deal: Je kunt nu voor 80 euro een reisje boeken naar een onbekende bestemming

Misschien proberen jij en je vriendinnen al een tijdje een tripje te plannen. Even weg uit Nederland. Maar waar ga je naartoe? En waar halen jullie het geld vandaan? Grote vragen waarop niemand het antwoord weet. Kruidvat is de redder in nood: met deze actie reis je voor slechts 79,99 naar bestemming onbekend.

Goedkoop op reis

Kruidvat dacht met onze reislustige harten mee en heeft het perfecte cadeau voor jullie hele vriendinnengroep: een reis voor 79,99 euro inclusief vluchten en overnachtingen. Nog maar even en jullie struinen samen door de stad of liggen in een bikini op het parelwitte strand.

Kruidvat actie: wie, wat, waar?

Voor deze zachte prijs krijg je veel terug. De kans is klein dat je zelf ook voor dit bedrag een vlucht en overnachting kan boeken. En waar je anders vol frustratie tientallen sites af moet gaan voor de beste deals, heb je die nu in één keer in de pocket. Heb jij alle tijd je op die vakantiechecklist te storten.

Als je een verrassingsticket koopt heb je tot en met 9 maart 2019 de tijd deze in te ruilen. Dat is nog een half jaar, moet lukken toch? Wel moet je opletten wanneer je gaat. Vertrek je op een donderdag, vrijdag of zaterdag? Dan betaal je een meerprijs van dertig euro.

Klaar voor vertrek?

Ticket in de aanslag? Vriendinnen aan je zij? Dan ben je klaar om te gaan. Waar je naartoe gaat weet je niet als je het ticket koopt. Het is dus een gokje, maar wel eentje die maar 79,99 kost. Kan niet veel misgaan denken wij zo.

Een ticket koop je in de winkel of hier online.

Alles wat je wilt weten over stedentrips

Reageer op artikel:
Kruidvat deal: Je kunt nu voor 80 euro een reisje boeken naar een onbekende bestemming
Sluiten