Lobke Killaars
Lobke Killaars Travel 25 sep 2018

Voor 80 euro naar bestemming onbekend: ook deze week weer bij Kruidvat

Wij springen even een gat in de lucht. Ook deze week kan je met Kruidvat reizen naar een nog onbekende bestemming binnen Europa. Heb je vorige week de actie gemist? Had je nét iets te weinig geld op de rekening? Met je loon of studiefinanciering kan je het nu makkelijk betalen. Sla dus je slag en verzamel al je vriendinnen voor dé meidentrip van het jaar.

Kruidvat actie: reizen door Europa

Europa is groot en er zijn gegarandeerd veel plekken die jij nog niet bezocht hebt. Het is lastig om zelf door de bomen aan steden het bos nog te zien en een helpende hand kunnen we dus wel gebruiken. Dat dacht Kruidvat ook. Zij deed het voorwerk waardoor jij enkel nog het ticket hoeft te betalen.

Zit je krap bij kas en heb je zin om te reizen, maar geen zin in alles wat daarbij komt kijken (lees: regelen regelen regelen)? Met deze deal wordt het werk je uit de handen genomen. Zo kan jij reizen zonder zorgen en kom je voor het reizen wat meer tot rust in plaats van dat je alleen maar in de stress schiet.

Liefde voor Kruidvat

We zijn ontzettend dankbaar dat Kruidvat met ons meedenkt, want ‘even’ 400 uitgeven aan een weekendje weg gaat ons niet in de koude kleren zitten. 79,99 euro daarentegen kunnen we nog net wél missen. Voor deze prijs vlieg je heen en terug en slaap je twee nachten in een 3-sterrenhotel.

Wil je de vouchers verzilveren? Doe dit dan voor 9 februari 2019. Je hebt dus nog even.

Een ticket koop je in de winkel of hier online.

Kruidvat deal: Met deze Kruidvat microfoon win jij elke karaoke avond

Reageer op artikel:
Voor 80 euro naar bestemming onbekend: ook deze week weer bij Kruidvat
Sluiten