Renée
Renée Beauty en Style 6 nov 2019
Leestijd: 2 minuten

Inslaan maar! Je kunt nu de Classic Mini UGGS bij Kruidvat kopen met mega korting

Een jaar of tien geleden was je de meid als je een paar warme UGGS aan je voeten had. Daarna werd het een love it or hate it-merk, maar wij zijn in ieder geval nog een groot voorstander van deze laars. Want hallo, waren je voeten ooit zo heerlijk warm als toen? Hoog tijd om een nieuw paar aan te schaffen, want je kunt ze nu met een mooie korting bij Kruidvat scoren.

Nooit gedacht dat we naar Kruidvat zouden gaan om schoenen te kopen, maar deze UGGS aanbieding wil je vast niet laten zitten. Of je ze nu gebruikt als sloffen of als lekkere warme schoenen in de winter, het wordt een verrijking van je leven.

UGGS met korting kopen bij Kruidvat

Als je nu naar de webshop van Kruidvat gaat zie je ze al pronken: verschillende kleuren van de Classic Mini UGG. Ga je weer voor de cognackleur? Zwart? Of juist chocoladebruin? De keuze is in ieder geval reuze, want er zijn nog super veel maten en kleuren beschikbaar.

Make a statement with our new staples. #newcollection

1,210 Likes, 5 Comments – UGG (@uggineurope) on Instagram: “Make a statement with our new staples. #newcollection”

Normaal moet je flink met je pinpas wapperen om deze heerlijke luxe schoenen mee naar huis te mogen nemen. Maar alleen nu kun je ze voor een leuke prijs krijgen. Waar je normaal €169,95 betaalt voor de Classic Mini, kosten ze nu nog maar €119. Koopje toch?

Eén tip: wacht niet te lang. We hebben een sterk voorgevoel dat er een flinke run gaat zijn op deze voorraad. Klik hier om de schoenen te bekijken.

Meer lezen?

Reageer op artikel:
Inslaan maar! Je kunt nu de Classic Mini UGGS bij Kruidvat kopen met mega korting
Sluiten