Beste nieuws van heel 2019! Hét Kruidvat wimperserum is terug en het is misschien wel beter dan voorheen

Ik – Beautify’s Renée – voel vlinders in mijn buik. Jaren geleden ontdekte ik met de rest van Nederland hét Kruidvat wimperserum. Je weet wel, het serum waar iedereen van die prachtige bambi-wimpers van kreeg. Het was fantastsich, maar omdat het één en ander niet klopte aan de ingrediëntenlijst werd het van de markt gehaald. Maar goed nieuws, want het serum is terug en het zou nu beter dan ooit moeten zijn.

Het was huilen met de pet op toen het Kruidvat wimperserum uit de schappen werd gehaald en dus nergens meer te verkrijgen was. Maar goed, alles voor de gezondheid. We willen immers niet iets op onze ogen – toch vrij belangrijk om die te hebben in je leven – aanbrengen dat schadelijk zou kunnen zijn. Maar nu het serum terug komt en eindelijk weer verkrijgbaar is, zijn we maar wat blij dat dit pareltje is teruggekeerd in ons leven.

Het nieuwe Kruidvat wimperserum

Het is helemaal niet gek dat zoveel vrouwen zweerden bij het Kruidvat wimperserum. Voor een paar euro kon je het serum al kopen en het werkte zo goed dat je binnen een paar weken al langere wimpers had. Even om te vergelijken: wimperserums gaan tegenwoordig voor meer dan €100 over de toonbank. Daarom trok iedereen massaal een sprintje naar Kruidvat.

Lange tijd hebben velen nu zonder het serum moeten doen, maar sinds eind november kun je het weer vinden in de Kruidvat filialen. Je snapt ongetwijfeld wat ik samen met de Beautify redactie ga doen: ein-de-lijk het serum weer gebruiken. Je vindt het serum onder de naam ‘Lash Booster’.

kruidvat wimperserum
Kruidvat

Hoe werkt dit product?

Voor je weer iets aanbrengt op de wimpers wil je ongetwijfeld weten wat er in deze Lash Booster zit en hoe het dan precies werkt. Daarom heb ik het persbericht er even bijgepakt. Ik citeer:

“De booster bevat een actief 3-peptidencomplex* en hyaluronzuur. Hyaluronzuur zorgt voor een hydraterende werking en verbetert en versterkt de haarstructuur van de wimpers. Daarnaast is het wimperserum verrijkt met biotine en allantoïne voor herstel van de natuurlijke glans. Het product heeft een milde formule en prikt niet in de ogen. Tot slot bevat het product extract van de klaverbloem, welke traditioneel wordt gebruikt om haarverlies te voorkomen. De booster is oftalmologisch en dermatologisch goedgekeurd en heeft binnen vier weken meetbaar en bewezen resultaat met tot wel 37% langere wimpers. De booster is tevens vegan en ongeparfumeerd.”

Gebruiksadvies

Om zo snel mogelijk optimaal resultaat te krijgen – dat willen we – gebruik je het wimperserum 16 weken lang. Breng het eenmaal per dag aan op schone wimpers voor je gaat slapen en laat de ingrediënten de rest van het werk doen. Na de 16 weken breng je het nog ongeveer drie à vier keer per week aan om het resultaat te behouden.

Wimperextensions? Haar kennen we niet meer. Uiteraard ga ik het serum voor je testen en laat ik je binnenkort het resultaat zien. Wordt vervolgd.

Meer beautynieuws:

Reageer op artikel:
Beste nieuws van heel 2019! Hét Kruidvat wimperserum is terug en het is misschien wel beter dan voorheen
Sluiten