6 x de allermooiste kapsels voor krullen

Krullen zijn terug. Big time. Helaas is het stylen van krullen vaak lastig. Voor jouw inspiratie  hebben we de mooiste kapsels gezocht, voor alle typen haar en krullen.

Steile lagen

Niemand heeft van die mooie spiraalkrullen als Beyoncé. Doordat ze lange steile lagen in haar haar heeft, krijgt het veel volume en beweging, en ziet het kapsel er chic uit.

Lange lagen

Zoë Saldana heeft mooi lang haar met lange lagen waar ze veel mee kan variëren. Door er een zachte krul in te maken krijgt haar look een softe en glamorous uitstraling.

Schuine lob

Een schuine lob staat geweldig bij krullen. Vooral als je haar wat dikker is zoals bij Vanessa Hudgens. Zorg ervoor dat de achterkant korter geknipt wordt dan de voorkant zodat de voorste lokken je gezicht omlijsten. Dit geeft een meer volwassen en edgy look.

Schouderlengte

Dunne krullen zoals van Kate Hudson staan het mooist wanneer je haar op schouderlengte is. Het is een ideaal kapsel voor wat dunner haar. Wanneer je wat laagjes aan de voorkant laat knippen zorg je voor meer volume.

Laagjes bob

Als je losse, zachte krullen hebt en redelijk dik haar dan is een bob in laagjes echt iets voor jou. De achterste lagen worden opgeknipt zodat er beweging en volume in het kapsel komt. Hierdoor komen de krullen extra mooi uit.

Swag

Dikke krullen komen geweldig uit in het swag-model: lange lagen met een pony. Door de lange lagen wordt het haar wat lichter en springeriger, terwijl het toch zijn volume behoudt. Het is wel een statement kapsel, maar als je het durft staat het helemaal top.

Reageer op artikel:
6 x de allermooiste kapsels voor krullen
Sluiten