Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Beauty 29 jul 2020

OMG – Negin Mirsalehi creëert haar krullen op een wel heel bijzondere manier

Altijd al gedroomd van een volle, volumineuze krullenbos? Dat kan vanaf nu werkelijkheid worden. Wij hebben een hele handige hack ontdekt op het Instagram-account van de wereldbekende Negin Mirsalehi. Zeg maar hallo tegen jouw nieuwe krullen.

En het heeft te maken een badjas-ceintuur…

Negin Mirsalehi’s krullen

Negin Mirsaheli (31 jaar) staat bekend als een van de meest succesvolle Nederlandse influencers met een volgersaantal waar je u tegen zegt (lees: zes miljoen).

Acht jaar geleden begon zij haar carrière als influencer, en sindsdien is er veel veranderd. Zo runt Negin haar persoonlijke platform dat zich vooral focust op YouTube en Instagram én lanceerde ze Gisou in 2015, een natuurlijke haarverzorgingslijn op basis van honing.

Vandaar dat haar kapsel er altijd ook zo stunning uitziet. Maar er is blijkbaar nog een reden hoe zij aan die prachtige krullen komt. De bekende influencer onthulde afgelopen week haar hack op Instagram. En het leuke is: je kunt dit super makkelijk zelf thuis doen. Het enige wat je nodig hebt, is de ceintuur van je badjas.

Hoe werkt het?

Pak je ceintuur van je badjas, of die van je bestie, liefje of whoever. Leg hem over je hoofd heen en begin aan een kant. Wikkel elke keer een stukje haar om de ceintuur heen, steeds meer totdat je aan de ene kant geen haar meer over hebt. Doe dit ook aan andere kant, totdat je haar volledig in de ceintuur gewikkeld is.

Knoop beide kanten aan de bovenkant van je hoofd vast en ga even lekker een iets voor jezelf doen. Wanneer je het na een aantal uur losmaakt, zul je zien dat je haar opeens een enorme volumeboost heeft gekregen.

Video Negin Mirsalehi

Klinkt als een makkie, toch? Om een nog beter beeld te krijgen, hoe jij deze hack op jezelf kunt toepassen – hebben wij het filmpje van Negin hieronder toegevoegd. Good luck girls.

Lees ook: Met deze methode verzorg jij jouw natuurlijke krullen het beste

Reageer op artikel:
OMG – Negin Mirsalehi creëert haar krullen op een wel heel bijzondere manier
Sluiten