Krullend haar? Met deze 6 tips zullen jouw krullen iedere dag perfect vallen (+ win 1 van de 100 Low Shampoo’s)

Ben jij gezegend met een bos krullend haar? Lucky you. Genoeg vrouwen zijn dagelijks in de weer met krultangen om enigszins de helft van de krullen te creëren die jij hebt. Maar ondanks dat de natuur je gezegend heeft met al die krullen, kunnen ze soms ook moeilijk te temmen zijn. Gelukkig bestaan daar handige trucjes voor.

Wat zul jij vaak horen hoe trots je mag zijn op jouw bos. Hoe jaloers mensen zijn op jouw haar. En wat voor fantastische genen je hebt. Hoe fijn die complimentjes ook zijn, er zijn ook dagen dat je zou willen dat je steil haar had.

Naast dat we natuurlijk altijd willen wat we niét hebben, kost ‘het onderhoud’ van krullend haar vaak tijd, veel tijd. Er is altijd wel een krul die dwars ligt en pluis is en blijft je grote vijand. Maar wees gerust. Wij maakten een video met de allerbeste tips om jouw natuurlijke haardos zo mooi mogelijk te krijgen. Zodat je iedere dag naar je eigen spiegelbeeld kan glimlachen.

Low Shampoo’s

Zoals je in de video kan zien beginnen de perfecte krullen al bij het wassen, niet pas ná het wassen. Momenteel is het de trend om alleen je haar te wassen met conditioner en de shampoo over te slaan. Om zo het haar wel te verzorgen maar zonder dat het pluizig wordt. Toch kan je haar hierdoor futloos worden.

Daarom ontwikkelde L’Oréal Paris iets wat nog veel beter werkt dan je haar alleen met cremèspoeling wassen. Namelijk Elvive Extraordinary Oil Krulverzorging Low Shampoo.

De Low Shampoo is een milde reinigende crème voor je haar. Het maakt je haar soepel en zijdezacht en gaat haarbreuk tegen. Bovendien zullen je krullen bouncen als nooit tevoren. Hoe dat kan? Doordat er geen sulfaten in zitten. Door een sulfaatvrije shampoo te gebruiken droogt je haar niet uit, maar wordt het wel gehydrateerd en gevoed en voelt het zijdezacht aan. Kortom, de truc voor de perfecte krullen.

Zelf proberen?

Wil je de Low Shampoo uitproberen? Wij geven maar liefst 100 vrouwen (!) de kans om de Elvive Krulverzorging Low Shampoo te testen. Wil jij 1 van die 100 vrouwen zijn? Vul dan het formulier hieronder in en probeer de shampoo gratis uit:

Update: de winactie is helaas afgelopen
[contact-form-7 id=”84237″ title=”Winactie: L’Oreal Low shampoo”]

We horen graag wat je van de Low Shampoo vindt. Laat hier je review achter.

Reageer op artikel:
Krullend haar? Met deze 6 tips zullen jouw krullen iedere dag perfect vallen (+ win 1 van de 100 Low Shampoo’s)
Sluiten