Kun je geloven dat deze rare beautyproducten bestaan?

Al eerder toonden we vreemde beautyproducten op Beautify. Helaas (?) zijn we in Nederland vaak een beetje te nuchter voor het ontwikkelen voor grappige beautyproducten, maar daar heeft Azië gelukkig totaal geen boodschap aan. Bring on the crazy stuff!

Dit ding is geniaal en ook weer typisch iets wat je alleen in Azië zult vinden. Ken je dat gevoel wanneer je een hoge strakke paardenstaart indoet dat je gezicht een beetje gelift voelt? Dat effect wordt versterkt met dit haarbandje. Je trekt hem over je hoofd zoals je ook met een normaal haarbandje doet en zet vervolgens de uiteindes achter je oren vast met de daaraan vastzittende kammetjes. En poef! Net alsof je een facelift hebt gehad. Verrekte slimme lui hebben ze toch daar in het Oosten..

Dit prachtapparaat zou er voor moeten zorgen dat we van onze onderkinnen afkomen. Gewoon netjes een aantal minuten per dag ‘ja knikken’ met dit ding en je bent er zo vanaf. Schijnt dan.

Dit is een op batterijen werkend oogmasker. Je leest het goed. Je brengt ze dagelijks drie minuten aan onder je ogen en het apparaatje zorgt er vervolgens voor dat de zachte huid onder je ogen weer wat strakker wordt. Zou het echt allemaal zo makkelijk zijn?

Ieks, deze vinden we een beetje eng. Dit apparaatje moet je vijftien minuten per dag op je neus zetten om ervoor te zorgen dat je scheve neus weer recht komt te staan. We vragen ons echter wel af of een plastic speeltje ervoor kan zorgen dat je neusbotje daadwerkelijk verschuift, maar het idee is in ieder geval meer budgetgericht dan een echte nose job.

Dit is dé sport BH onder de gezichtsmaskers. Letterlijk. Het zou ervoor moeten zorgen dat je kin, jukbeenderen en huid zijn lachrimpels ermee zouden verdwijnen. Persoonlijk doet het ons eerder denken aan een roze horrorfilm.

En natuurlijk, de lipvergroters. We kennen ze inmiddels allemaal, maar kun jij geloven dat deze dingen daadwerkelijk op de markt zijn? Je zet hem op je mond en zuigen maar. Echter hebben we al vaak genoeg moeten zien hoe fout het kan gaan en is het effect na een paar uurtjes helaas alweer uitgewerkt. Maar grappig blijven ze zeker.

Reageer op artikel:
Kun je geloven dat deze rare beautyproducten bestaan?
Sluiten