Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 7 juli 2017

Kun je niet kiezen tussen uitgaan of slapen? In Madrid is een dutjes-bar

Iedereen met een druk leven zal het ongetwijfeld herkennen: je wilt stappen, je hebt het naar je zin in de bar, maar je ogen vallen gewoon dicht. Kon je maar even een tukje doen, dan had je weer energie om te shinen in de kroeg. Nou, dat kan nu. In Madrid is namelijk een Nap-bar geopend.

Waar anders dan in het land van de siësta, weten ze hoe heerlijk een dutje is? In Spanje weten ze wel waar ze het over hebben. En daarom verbaast het ons niet dat er in Madrid een Nap-bar is geopend, met andere woorden, een bar waar je een dutje kunt doen.

Even een uiltje knappen

Bij Siesta & Co, zoals de bar heet, kun je terecht voor een schoonheidsslaapje. Je kunt er ook de stilte op zoeken om een boek te lezen in een luie stoel. Of je gewoon even terugtrekken uit de drukte als je daar behoefte aan hebt.

Fijn: bij Siesta & Co kun je ook een kop koffie scoren, slippers, nachtkledij en kranten. Zo heb je een ultiem relaxmoment met jezelf. Nu is het alleen nog de vraag of je niet uren in de dutjes-bar wil blijven of dat je nog zin hebt om terug te keren naar het feestgedruis…

Ook leuk: Bubbels! Amsterdam krijgt een cava- en champagnebar

Reageer op artikel:
Kun je niet kiezen tussen uitgaan of slapen? In Madrid is een dutjes-bar
Sluiten