Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 21 okt 2018

Ahhh! Als je echt dol bent op je huisdier kun je ook een kussen laten maken van jouw beste vriendje

Kun jij kunt geen dag zonder je BFF huisdier en heb je je huis omgebouwd tot een paradijsje voor jouw pup? Dan kun je dat plekje voor hem of haar compleet maken met deze kussens. Ahhh kijk nou hoe leuk?!

Niks is fijner dan ‘s avonds thuiskomen bij een spinnend katje of een kwispelende pup. En nu kun je de liefde voor je huisdier laten blijken door deze kussens van je beestje. Het enige wat jij hoeft te doen is een foto doorsturen van jouw furry friend.

Een kussen van je huisdier

GoMine maakt aan de hand van jouw foto een levensecht kussen van jouw viervoeter. Zie jij het al voor je? Een bank vol dierenkussens om in weg te kruipen.

Enne.. mag jouw huisdier van je lover niet op bed slapen? Dan leg je het bed toch vol met kussens. Hij een fris bed, jij je knuffels.

Kussens met korting

De kussens kun je in verschillende maten laten maken: 40, 50, 60 of 70 cm. De prijzen beginnen bij 38 euro en het grootste kussen kost 60 euro. Maar, op de website is nu een actie waarbij je 25 procent korting krijgt op je kussen. Scheelt toch weer.

En oh ja, je kunt hier ook een kussensloop laten maken, een telefoonhoesje laten afdrukken of jouw huisdier in een ijshoorntje fotoshoppen. Fantastisch toch.

Reageer op artikel:
Ahhh! Als je echt dol bent op je huisdier kun je ook een kussen laten maken van jouw beste vriendje
Sluiten