Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Beauty 23 jul 2015

Hoe Kylie Jenner ervoor heeft gezorgd dat de M.A.C spice lipliner overal uitverkocht is

Kylie Jenner gaat nu door het leven als een officiële beautyblogster. Haar aantal volgers zijn jaloersmakend. Alles wat Kylie uitprobeert qua beauty wordt gekopieerd door honderden vrouwen en make-up artiesten wereldwijd. Van nailart tot contouring en van volle lippen tot zelfs blauw haar. Kylie weet in ieder geval altijd hoe ze er prachtig uit moet zien.

Hier weten beauty merken natuurlijk maar al te goed op in te spelen. Alles wat Kylie deelt met haar volgers, is binnen mum van tijd uitverkocht. Beauty merk M.A.C ervaart dit als de beste. Hun lipppotlood in de kleur Spice bestaat al een geruime tijd, maar is nu helemaal uitverkocht dankzij Kylie. Zij is dit namelijk recent gaan gebruiken. En we weten allemaal hoé populair Kylies’s lippen zijn.

Dankzij Kylie heeft M.A.C met het lippotlood een totaal nieuwe doelgroep bereikt: jongere kopers. Een lip liner was in de jaren negentig erg populair maar maakt nu een hele comeback. Wel met een moderne, natuurlijke en zachte focus.

Om je een indruk te geven hoe geweldig het potlood is kun je de onderstaande Kylie foto’s bekijken. Hopelijk is lippotlood binnenkort weer verkrijgbaar.
Reageer op artikel:
Hoe Kylie Jenner ervoor heeft gezorgd dat de M.A.C spice lipliner overal uitverkocht is
Sluiten