BREAKING – Kylie Jenner geeft toe dat haar lippen nep zijn

Eindelijk is de waarheid boven tafel. Kylie Jenner haar lippen zijn nep.

Er is zoveel over geschreven, en zoveel over gespeculeerd. De lippen van Kylie Jenner. Van het tienermeisje met dunne lippen ging ze naar een vrouw die al ver in de twintig leek en verdacht grote lippen had. Make-up was het antwoord. Kylie zou dé master zijn van de Kardashian/ Jenner clan in make-up. Zij kan als geen ander omgaan met lippotlood.

Maar nu komt de waarheid naar boven. Er is geen glas in het spel, of een limplump maar heus echte fillers. In de laatste aflevering van KUWTK (Keeping Up With The Kardashians) zie je hoe Kylie met lichte paniek naar Khloe toe gaat. Ze blijft maar vragen krijgen over haar lippen en ze weet niet meer wat ze moet antwoorden.

Kylie: ‘Nog nooit heeft iemand naar mijn lippen gevraagd, mijn hart stopte zowat’. Ze vroegen hoe ik me voelde over al die vragen over mijn lippen, en het enige wat ik kon zeggen was ‘Uhhh’. Khloe stelt Kylie vervolgens gerust en zegt dan in de camera: ‘Ja Kylie heeft wat aan haar lippen laten doen. Ik denk niet dat daar iets mis mee is. Maar als je iets aan jezelf hebt laten doen, dan moet je wel zo eerlijk zijn om het toe te geven. Als je vragen blijft ontwijken dan denken mensen dat je een leugenaar bent’.

Wij vinden dat Khloe gelijk heeft. Als je iets hebt laten doen, vertel het dan. Anders krijg je net zoals nu duizenden meisjes die proberen no matter what hun lippen net zo groot te krijgen omdat ze geloven dat het kan zonder fillers of operaties. Maar dit resultaat is niet met alleen lippotlood te bereiken en ook niet met een glas waar je vervolgens blauwe plekken van krijgt. En Kylie, wat ons betreft had je helemaal niets hoeven te doen. Je bent 17, en al prachtig van jezelf.

Reageer op artikel:
BREAKING – Kylie Jenner geeft toe dat haar lippen nep zijn
Sluiten