OMG – Kylie Skin is vanaf deze week verkrijgbaar in Nederland

Op 22 mei is het feest. Dé dag dat het skincare-merk van Kylie Jenner in alle Douglas-winkels verkrijgbaar is. Leek het onmogelijk om aan Kylie Skin-producten te komen in Nederland? Dat is vanaf deze week verleden tijd. Trommel je vriendinnen op en blok de dag in je agenda. Wij kunnen in ieder geval écht niet wachten.

Kylie Skin

Kylie Jenner (who else) heeft vorig jaar al haar eigen skincare-lijn gelanceerd. Helaas was het moeilijk om aan deze producten te komen omdat er in heel Europa geen fysieke winkels waren die deze skincare-lijn verkochten. Precies een jaar na dato van de lancering van Kylie Skin, zijn de producten nu dan ook eindelijk verkrijgbaar in Nederland. Hoe leuk is dat? En als wij Kylie Jenner mogen geloven, is het wachten op de skincare-lijn het dubbel en dwars waard geweest.

Kylie Jenner is natuurlijk al mega succesvol maar dat weerhoudt haar niet om nog succesvoller te worden. Met deze skincare lijn hoopt zij dat iedereen van haar producten gaat houden en nooit meer zonder kan. En eerlijk is eerlijk, alleen al door het design (lees: alles is roze) van de skincare-lijn wil je het allemaal hebben.

Eindelijk verkrijgbaar in Nederland:

We hebben allemaal gewacht op de dag dat de skincare in Nederland verkrijgbaar zou zijn, maar dat is nu finally verleden tijd. Wil jij nog meer weten over deze skincare-lijn? Bekijk hier dan de verschillende turorials van Ms. Kylie herself.

De skincare lijn

De skincare lijn bestaat uit zes producten, de Foaming Face Wash, Walnut Face Scrub, Face Moisturizer, Eye Cream, Vitamine C Serum en Vanilla Milktoner. Kylie zou Kylie niet zijn wanneer deze producten niet ethisch verantwoord zouden zijn. De skincare-lijn is dus veganistisch, dierproefvrij, glutenrvij, sulfaat- en parabenenvrij. Dit klinkt nog aantrekkelijker, vind je niet?

By the way, ook is het prijskaartje helemaal oké. Alle producten zijn niet duurder dan 30 dollar (omgerekend 26 euro). Betaalbaar toch?

Lees ook: Dit is de ideale skincare routine volgens beauty expert Lotte van MÁDARA

Reageer op artikel:
OMG – Kylie Skin is vanaf deze week verkrijgbaar in Nederland
Sluiten