Nathalie Marijnissen
Nathalie Marijnissen Life 29 augustus 2019

Collega-uitje! Je kunt nu in iedere stad als La Casa de Papel de Koninklijke Munt overvallen

Is La Casa de Papel jouw favoriete serie en zou je het zelf willen beleven? Dan is nu je kans. AR City Game heeft nu de eerste high end Augmented Reality (AR) citygame gebaseerd op de populaire serie. Ben jij de Tokio van jouw collega’s?

Ga samen met je vrienden, familie of collega’s op pad en help El Professor de perfecte overval te plegen.

Outdoor escape room in La Casa de Papel stijl

Tijdens deze outdoor escape room ga jij, net zoals in de populaire serie, in een rode overval plus Dali masker op pad. Hoe leuk is dat? De outdoor escape room wordt gecombineerd met AR. Doordat er verschillende elementen worden toegevoegd aan de werkelijkheid lijkt het net alsof je echt in de serie zit.

In teams van vijf tot tien personen proberen jullie binnen een paar uur de Koninklijke Munt te overvallen. Zonder een goede samenwerking met je teampartners gaat jullie overval mislukken. Werk dus samen en maak geen fouten.

Lees ook: Kopje koffie leeg? Deze app bepaalt wie van jouw collega’s koffie moet halen

Samen met een koffer vol met gadgets en iPads gaan jullie op pad. Terwijl jullie onderweg zijn los je verschillende puzzels op en ontwijk je de politie. Voor de roof zijn bepaalde elementen nodig. Deze zijn verstopt in de stad en moeten jullie gaan zoeken.

Denk je dat het jouw team lukt om samen met El Professor de Koninklijke Munt te beroven? Probeer het dan nu uit. Je kunt de La Casa de Papel AR Citygame spelen in welke stad je maar wil, vanaf 22 euro per persoon. Klik hier voor meer informatie.

Meer over life:

Reageer op artikel:
Collega-uitje! Je kunt nu in iedere stad als La Casa de Papel de Koninklijke Munt overvallen
Sluiten