Renée
Renée | LinkedIn Life 25 april 2019

Er is een La Casa de Papel escape room en dat is het perfecte teamuitje voor jou en je collega’s

Leg maar snel een idee voor een teamuitje bij je baas neer, want er is een La Casa de Papel escape room in Utrecht en wij denken maar één ding… Dit is perfect om de band tussen jou en je collega’s nog sterker te maken.

Iedere gelegenheid om gezellig met je collega’s na werktijd af te spreken is top, dus dat er nu een La Casa de Papel escape room is, is al helemaal fantastisch.

La Casa de Papel escape room

Wat is het precies voor iets? Bij Virtual Reality Escape Room in Utrecht is er nu een VR-game gebaseerd op de serie, waardoor je je even tussen Rio, Denver, Tokio en The Professor waant.

Tijdens het spel heb je één missie: de kluis openen en uit handen blijven van de politie. Door raadsel voor raadsel op te lossen kom je steeds dichterbij de kluis, maar het is geen makkelijke klus. De kluis kraken en met miljoenen ervandoor gaan is natuurlijk alleen voor echte boefjes weggelegd.

Of jullie zulke boefjes zijn ontdek je maar op één manier en da’s door de escape room te bezoeken. Verzamel een groep van minimaal 6 en maximaal 36 personen, want dan kun je naar binnen.

Lees ook: Dag stress! Zingen met je collega’s zorgt voor minder stress op de werkvloer

Reageer op artikel:
Er is een La Casa de Papel escape room en dat is het perfecte teamuitje voor jou en je collega’s
Sluiten