Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 26 okt 2016

La dolce vita! Je kunt een week lang gratis overnachten in Italiaanse B&B’s

Italië is een heerlijk land. De prachtige landschappen van Toscane. De winkelstraten van Milaan. De cultuur van Rome. De bootjes in Venetië. En niet te vergeten het verrukkelijke eten. Pasta, pizza en heel veel wijn. Ja, Italië is eigenlijk het paradijs op aarde. En het goede nieuws: het wordt nu nóg paradijselijker.

Je kunt namelijk een week lang gratis (!) in een heleboel Bed & Breakfasts overnachten in Italië. Van 14 tot en met 20 november is het in het land Settima del Baratto, een speciale week om B&B’s te promoten.

Kleine pensions in heel Italië doen mee. Van het noorden tot Sicilië. Dat is toch gewoon té leuk?!

Gratis logeren in Italië

Hoe je een gratis overnachting scoort? Gewoon even inlogger op Settimanadelbaratto.it, daarna een geografisch gebied invoeren en voilà, je ziet welke B&B’s er meedoen. Vervolgens kun je een voorstel indienen bij de eigenaren, waarin je uitlegt waarom juist jij de gratis overnachting verdient.

Er doen werkelijk waar duizenden pensions mee, dus het gaat je vast lukken om een fantastische tijd te hebben in la bella Italia.

Misschien vind je dit ook leuk om te weten: Er bestaat gewoon een kaasfestival en het water loopt je in de mond als je ziet hoe geweldig dat is

Reageer op artikel:
La dolce vita! Je kunt een week lang gratis overnachten in Italiaanse B&B’s
Sluiten