Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 17 apr 2017

JAAA: Je kunt gratis La La Land kijken in de open lucht en het is alsof je zelf meespeelt

Het verhaal, de muziek, de acteurs: eindelijk is jouw musical craving gestild met de komst van La La Land, want wat is dit toch een fantastische film. De gehele afspeellijst ken jij al binnenstebuiten en ook de dansroutine is jou bekend. We hebben goed nieuws: doe jouw fleurigste zomerjurk en dansschoenen aan, want je kunt La La Land opnieuw kijken, in de buitenlucht.

La La Land komt terug in, nou ja eerder buiten, de bioscoop. De met Oscars overspoelde film zal namelijk vertoond worden in Breda, midden in de stad in de buitenlucht. Je kan genieten van deze fantastische film op een prachtige historische locatie. Ɖn nog mooier: de toegang is gratis.

La La Love it

Breda wordt volledig omgetoverd tot The City Of Stars op 10 mei. Nu is de toegang voor de film gratis, maar je kan ook jouw experience uitbreiden door deel te nemen aan het vier-gangen diner gebaseerd op de film La La Land. Het doel van dit diner is om de film te proeven. Daarnaast kan je ook kiezen voor een aanvullend wijnarrangement.

Dresscode

Ken je dat gevoel dat je, het moment dat je muziek op zet, denkt onderdeel uit te maken van een film? Dan is dit Ʃcht jouw uitstapje. Bioscoop PathƩ roept namelijk ook op om op de avond zelf in een La La Land outfit te komen. Zo lijkt het net alsof jij onderdeel uitmaakt van de film en dat nodigt uit om spontaan mee te gaan dansen.

Zin in een origineel avondje uit? Zet deze dan rood omlijnd in jouw agenda en als reminder in jouw telefoon, want deze fantastische avond wil je niet missen. En je mag zo hard meezingen als je wilt, of dansen. Niemand heeft last van je.

Wij denken dat je deze serie ook fantastisch zou vinden: Dit wordt genieten: Soof wordt omgetoverd tot een tv-serie

Reageer op artikel:
JAAA: Je kunt gratis La La Land kijken in de open lucht en het is alsof je zelf meespeelt
Sluiten