Nathalie Marijnissen
Nathalie Marijnissen Life 27 augustus 2019

Fan van La Casa de Papel? Dan wordt La Víctima Número Ocho jouw nieuwe Netflix verslaving

Ben jij fan van La Casa de Papel en kan je niet wachten tot het vierde seizoen? Dan hebben wij jouw nieuwe verslaving gevonden. Sinds vorige week staat de nieuwe Spaanse Original La Víctima Número Ocho op Netflix en wij kunnen jou vertellen dat deze serie net zo spannend is als zijn Spaanse voorganger.

Na La Casa de Papel en Élite is er nu weer een nieuwe Spaanse serie die zeker de moeite waard is om te kijken. In La Víctima Número Ocho word je als kijker gelijk meegenomen in het aangrijpende verhaal.

La Víctima Número Ocho

In La Víctama Número Ocho wordt het dorpje in het noorden van Spanje getroffen door een terroristische aanslag. Door een bomaanslag komen zeven mensen om het leven. Al snel denken ze de dader op het spoor te zijn, maar de twijfels nemen al snel toe wanneer ze niet zeker zijn of ze wel de juiste dader hebben.

Een zwangere vrouwelijke agente krijgt de taak om dit uit te zoeken. Door haar zwangerschap wordt dit haar moeilijk gemaakt. Na de bomaanslag is niemand meer te vertrouwen en worden levens kapot gemaakt.

Combinatie van twee Netflix series

Deze serie is een combinatie van twee Netflix toppers. Net zoals La Casa de Papel is ook La Víctima Número Ocho erg spannend. Maar ook zie je overeenkomsten tussen deze serie en de Britste top serie The Bodyguard. Hierin voorkomt oorlogsveteraan David Budd een terroristische aanslag en wordt hij aangesteld om een politica te beschermen.

Een combinatie van deze twee spannende series zorgt ervoor dat jij ook deze keer weer aan je beeldscherm vast gekluisterd zit. La Víctima Número Ocho is daarom zeker de moeite waard om te proberen als je even niet meer weet wat je wil kijken.

Nu op Netflix

Het eerste seizoen van La Víctima Número Ocho heeft acht afleveringen die elk langer dan 50 minuten duren en staat nu op Netflix. Deze serie is de perfecte bezigheid voor jou als je even niks te doen hebt.

Bekijk hieronder de officiële trailer.

La víctima número 8 – Trailer

Un atentado de naturaleza yihadista en pleno casco viejo de Bilbao es el detonante de este trhiller. César Mateo, María de Nati, Verónika Moral, Marcial Álvarez, Farah Hamed, Lisi Linder e Iñaki Ardanaz encabezan el reparto de esta nueva producción junto a Óscar Zafra, Alfonso Torregrosa, Itziar Lazkano, Khaled Kouka, Moussa Echarif, Jesús Ruyman, Itziar Aizpuru y los niños Son Khoury, Youssef Bougarouame y Auritz Salteráin.

Meer over Netflix:

Reageer op artikel:
Fan van La Casa de Papel? Dan wordt La Víctima Número Ocho jouw nieuwe Netflix verslaving
Sluiten