Never nooit meer koude tenen: Deze hippe boots hebben een verwarmingselement

De winter heeft een boel mooie dingen. Kerstmarkten, kerstlampjes, kerstcadeau’s en kerstdiners. Ja, eigenlijk alles met kerst.

Maar het mindere van de winter blijft toch wel de temperatuur. De winter zou gewoon nóg leuker zijn als het een graad of twintig zou zijn en je niet zo veel moeite zou hebben om ’s ochtends je warme bedje te verlaten.

Gelukkig is er nu iets dat het leed dat winter heet ietsje dragelijker maakt. Want een van de nare dingen aan de winter is dat je al-tijd koude voeten hebt. Tot nu dan.

Jimmy Choo heeft namelijk laarzen uitgebracht met een verwarmingselement. Ja, een verwarmingselement. Hoe geniaal is dat?!

Laarzen met verwarmingselement

De boots zien er ook nog eens super hip uit, dus het is niet zo dat je voor gek loopt met gigantische laarzen door dat verwarmingselemtent. Tja, we zeiden het al, maar het is écht briljant.

laarzen met verwarmingselement

Je kunt de schoenen ‘opladen’ via een usb kabel. Zo kun je de verwarming aanzetten wanneer het jou uitkomt. En je kunt ook nog eens zelf de temperatuur regelen.

Bril-jant! Jimmy Choo heeft schoenen met verwarming gelanceerd

Oké, er is een nadeel aan deze briljante uitvinding. En dat is de prijs. Want de schoenen kosten zo’n 1400 euro per paar. Dat is, slik, toch een behoorlijke rip uit je lijf.

Maar, dan heb je natuurlijk wel schoenen die er voor zorgen dat je nooit, maar dan ook nooit meer koude voeten hebt. Plus, dit is echt een investering voor de komende tien jaar. Want iedere winter zal er een moment komen dat je voeten zullen bevriezen.

Net je salaris gekregen en zin om te spenden? Je kunt de schoenen hier en hier bestellen.

Reageer op artikel:
Never nooit meer koude tenen: Deze hippe boots hebben een verwarmingselement
Sluiten