Laat je hypnotiseren door deze nieuwe, vreemde haartrend die viral gaat

Er is geen tekort aan haartrends op social media. Van chocolate chip cookie tot watermelon haar, je kunt het zo gek niet bedenken of je hebt alle kleuren al wel eens voorbij zien komen. Echter heeft deze nieuwe vreemde haartrend niets te maken met de kleur van je haar, deze keer heeft het alles te maken met de knot. En het gaat viral.

Wat kan er dan zo gek zijn aan de knot, zal je denken. Deze keer wordt Instagram overspoeld door video’s waarop is te zien hoe meisjes hun knot laten vallen, ofwel de ‘bun drop’.

What the? Nee, wees gerust. Er komt geen schaar aan te pas. De bedoeling is dat je je knot bovenop je hoofd losmaakt, zodat je haar naar beneden valt. Dit alles wordt in slowmotion gefilmd, wat een vreemd en hypnotiserend effect geeft.

Een beetje zoals Claudia Schiffer aan het einde van Uptown Girl van Westlife.

Zo werkt de bun drop

Deze opvallende rage is heel simpel. Je maakt een perfecte knot van je haar, gaat met de rug naar de camera staan en start het rollen maar.. Jij laat iedereen versteld staan van jouw mooie haar dat langzaam naar beneden glijdt.

Deze trend doet je toch met mond kijken naar het perfect gladde haar. Het is hypnotiserend. We krijgen er geen genoeg van.

Vond je dit artikel leuk? Dan wil je dit misschien ook lezen: 7 manieren om jouw knot minder basic te maken

Reageer op artikel:
Laat je hypnotiseren door deze nieuwe, vreemde haartrend die viral gaat
Sluiten