Laat je inspireren: 9 haarkleur trends voor de aankomende lente

Hallelujah! Het is alweer 'bijna' tijd voor de lente. En hoewel het momenteel misschien nog schrikbarend koud is buiten, vonden wij het gewoon alweer tijd worden om ons haar op betere tijden te richten. Lente zon, lente dagen en denk aan het eindelijk weer uit de kast halen van je fantastische zonnebril. Genieten. Nu ons haar nog op het nieuwe seizoen afstemmen, en wel met behulp van het volgende lookbook. Laat je inspireren door de negen haarkleurtrends voor de aankomende lente:

1. Vibrerend rood

Hoewel vuurrood werkelijk beeldschoon is, kost het wel een boel extra tijd, liefde en verzorging. Het kan namelijk snel afzwakken naar een gelige kleur in plaats van rood, dus zorg dat je bij deze kleuring wel regelmatig een gloss laat aanbrengen op het haar.

2. Diep donker bruin

Aangezien Adriana een donkere huidskleur heeft en blauwe ogen komen al haar prachtige kenmerken extra naar voren door het donkere haar. Kijk echter zelf uit met dit soort donkere kleurigen wanneer je een bleke huidskleur hebt. Het is eigenlijk alleen een aanrader voor de van nature brunettes (helemaal met een setje lichte ogen zoals blauw of groen).

3. Karamel bruin

Wanneer je als brunette door het leven gaat en dit ook graag zo wilt houden, probeer dan eens caramelbruin voor een iets zachter ogende coupe. Laat de uiteindes van je haar iéts lichter uitvallen evenals de haren rondom je gezicht voor een levendige uitstraling. Perfect voor de lente.

4. Crème blond

Het koele blonde haar van Doutzen is niet alleen prachtig, maar oogt ook nog eens zeer natuurlijk. Ze heeft donkerblond haar met zachte, lichtere en crèmekleurige uiteindes. Aangezien Doutzen pas halverwege begint met de highlights, lijkt het haar zijn eigen kleur te hebben behouden.

5. Roze rood

Strawberry blonde, wat is het toch een sexy haarkleur. Jessica rockt de look al een tijdje en wij zijn fan. Dit is een fantastische optie voor mensen die niet van zichzelf rood haar hebben en richting de rode kant willen gaan. Waarom? Omdat de aandacht meer gericht ligt op de glans dan op de kleur. Niet meteen zo’n heftige stap en toch beeldschoon.

6. Rustiek blond

Karlie heeft zichzelf een blond kapsel aangemeten waarvan we zo zouden geloven dat het haar eigen kleur is. Maar schijnt bedriegt. Karlie rockt van nature lichtbruin haar, maar laat het overlopen in blond met behulp van karamelkleurige highlights. De gouden regel met highlights blijft: zorg dat ze goed zijn ingeblend en er niet uit komen te zien als een zebrapad.

7. Honing goud

Rosie wijkt nooit te ver af van haar natuurlijke haarkleur. Ze laat enkel de plukken haar die haar gezicht omarmen iets lichter verven voor een natuurlijke look. Simpel doch prachtig.

8. Koper rood

Koperkleurig haar gaat perfect met blanke huidskleuren zoals die van Amy. Door de koperkleur in het haar wordt roodheid in het gezicht minder opvallend, wat ook weer een zeer prettige bijkomstigheid is.

9. Kastanje bruin

Zulk mooi kastanjebruin haar als dat van Felicity krijg je vaak niet voor elkaar met een enkele kleuring. Je hebt highlights nodig, lowlights en een eindeloze hoeveelheid glans. Maar zoals je ziet: dan heb je ook wat.

Reageer op artikel:
Laat je inspireren: 9 haarkleur trends voor de aankomende lente
Sluiten