Laat je inspireren: de mooiste make-up looks voor de feestdagen

We weten wat er ongeveer op het make-up menu staat deze kerst. Smokey eyes, glitter, glamour en metallics. Maar dan? Dan is het fijn om een beetje inspiratie op te kunnen doen van dames die al met de looks aan de haal zijn gegaan. Laat je inspireren door de verschillende looks van deze winter:

[one_half][/one_half][one_half_last]Subtiele glans
Hou je wel van sprankelende make-up, maar heb je het niet zo op glitters? Dan is dit een perfecte look om uit te proberen deze feestdagen. Deze dromerige look creëer je door het gezicht op de juiste punten te highlighten. Breng hiervoor wat highlighter aan net boven je jukbeenderen en veeg het uit richting je haarlijn. Gebruik voor je wangen een perzikkleurige blush en zorg dat je de binnenkant van je ogen wat laat oplichten met óf je highlighter of een lichte oogschaduw.
[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Ijskoningin
Voor een all over ijzige verschijning kun je je highlighter er weer bijpakken. Kleur de binnenkant van je ogen en je onderste wimperlijn in met een metallic witte of zilverkleurige liner. Een glitterende eyeliner kan makkelijk voor wat extra sparkle zorgen. Gebruik een goede zwarte mascara voor zowel de bovenste als de onderste wimpers en vergeet je wenkbrauwen niet netjes in te kleuren.
[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Gouden glitterogen
Gouden oogschaduw staat fantastisch bij iedere oogkleur. Breng met een dikke gouden liner een lijn rondom de ogen aan, gevolgd door een gouden oogschaduw om het effect meer diepte te geven. Een dikke zwarte eyeliner en een set nepwimpers er overheen en voila! Een betoverende oogslag.
[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Glitter smokey
Stiekem wat meer fan van de smokey eye? Combineer deze dan met een klein beetje sparkle aan de binnenkant van je ogen. Bij deze look wordt de nadruk gelegd op het binnenste van het gezicht. Glitters aan de binnenkant van de ogen, blush op de appeltjes en een glos op de lippen. Breng een beetje highlighter aan op je jukbeenderen, je neusbrug, je cupidoboog en het midden van je kin voor een extra frisse uitstraling.
[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]De sterren in je ogen
Krijg je maar geen genoeg van glitters? Breng dan een aantal losse glitters aan boven je ogen of plak een set glitterwimpers op. Doordat je ogen een stuk groter worden met behulp van de nepwimpers, worden de glitters niet per se opvallender, maar geven ze wel net dat beetje extra.
[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Klassiek met een twist
Een perfecte rode lip in combinatie met een all over gouden glow. Perfect voor de feestdagen en erg mooi bij dames met een olijfkleurige/bruine huid. Probeer hiervoor een skin illuminator om zo een geleidelijke glans te verkrijgen over het hele gezicht.
[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Bronze je smokey
Pimp je smokey eye op door er een beetje metallic brons aan toe te voegen. Begin met het omlijnen van je ogen met een donkere metallic liner. Breng vervolgens een bronze oogschaduw aan en ga hier overheen met een donkerdere oogschaduw aan de uiteindes van je ogen. Hierdoor lijken je ogen namelijk groter, wat redelijk essentieel is aangezien een smokey eye de ogen ook snel klein kan maken. Aftoppen met een transparate gloss en you’re ready to go.
[/one_half_last]

Reageer op artikel:
Laat je inspireren: de mooiste make-up looks voor de feestdagen
Sluiten