Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 16 augustus 2018

We weten het eindelijk! Deze koppels zijn nog samen na Temptation Island VIPS (en deze niet)

We hoeven niet meer te speculeren want nu weten we écht hoe het is afgelopen met de koppels van Temptation Island VIPS. De laatste aflevering staat online en die hebben wij natuurlijk al bekeken. Kan je niet wachten? Wij hebben alles vast voor je op een rij gezet.

In de laatste aflevering vertellen de koppels samen over hun deelname aan Temptation Island VIPS. Eindelijk krijgen we het verlossende antwoord op de vraag of ze nog een relatie hebben (of niet).

Ruud en Rowena

Ruud ging niet zo lekker van start. Hij genoot stiekem van de twerkbillen van Kelly en kraamde er een paar oenige opmerkingen uit die Rowena niet voor lief nam. Ze gaf al vrij snel aan er op deze manier klaar mee te zijn en daar schrok onze beste man gelukkig wel van.

Vanaf dat moment ging het alleen nog maar bergopwaarts en de twee zijn nog steeds happy together. Ze willen zelfs samen een huisje gaan kopen. Laat de Temptation-baby’s maar komen.

Niels en Rosanna

In de laatste aflevering lieten de twee duidelijk merken dat ze er allebei klaar mee waren. Niels zag regelmatig Fabiola en dat deed Rosanna wel wat. Ze was geëmotioneerd en vertelt dat ze echt dacht dat Niels de man van haar dromen was.

De laatste aflevering is waarschijnlijk in mei of juni opgenomen en is dus niet helemaal recent. Inmiddels weten we namelijk dat Niels en Rosanna als vanouds weer samen zijn. Voor zolang het duurt…

Wedding bells! Niels en Rosanna van Temptation Island VIPS zijn verloofd

Donny en Amijé

We zagen Donny wel héél verliefd naar Danique kijken tijdens de laatste paar afleveringen van Temptation Island VIPS. Dat bleef niemand onopgemerkt en ook hijzelf was hij daar wel van geschrokken. Helaas heeft Donny na het programma de keuze gemaakt om zijn eigen pad te bewandelen, zonder Amijé. Neeeee. Maar wie weet zijn ook deze twee inmiddels weer gelukkig samen.

Stefano en Gelina

We zagen Stefano vorige week glashard liegen tegen Gelina. Niet alleen over zijn verleden met Danique (wat hij liever nóg langer verborgen had willen houden) maar ook over zijn nachtelijke avontuurtje met Zwanetta op de dreamdate.

We hoopten allemaal dat Gelina bij hem weg zou gaan en gelukkig heeft ze dat ook gedaan. You go girl!

Reageer op artikel:
We weten het eindelijk! Deze koppels zijn nog samen na Temptation Island VIPS (en deze niet)
Sluiten