Nieuws in beautyland: er is een K-Beauty winkel geopend in hartje Amsterdam

Een paar jaar geleden wisten we nog helemaal niet wat K-beauty inhield, maar we krijgen steeds meer inzicht in de lang bewaarde beauty-geheimen van Korea. Bijvoorbeeld dat alles bij K-beauty draait om hydratatie en het voorkomen van oneffenheden. Laat dat nou hetgene zijn wat iedereen graag wil. Ben jij altijd al nieuwsgierig geweest naar K-Beauty maar heb je de producten nog nooit gekocht of getest? Dan hebben we goed nieuws. Deze maand is er een K-Beauty store in hartje Amsterdam geopend (YES).

En het leuke is: de winkel aka Laboratory K heeft 150 verschillende producten van verschillende Koreaanse beautymerken

Laboratory K geopend in hartje in Amsterdam

Afgelopen maand heeft Laboratory K haar prachtige deuren geopend, en wij mochten bij de opening zijn. Geloof ons, dit was een feestje. Alle producten in de winkel zijn van Koreaanse afkomst (duh), veganistisch, dierproefvrij en clean. En kom je nou niet uit Amsterdam maar wil je je toch wagen aan K-Beauty? No worries. Er is ook een webshop.

Assortiment Laboratory K

Deze te fijne beautyshop heeft een groot assortiment aan Koreaanse beauty producten met zo’n 150(!) haar-, hand-, huid-, en lichaamsverzorgingsproducten van 11 verschillende Koreaanse merken. Een van deze merken is in Europa exclusief verkrijgbaar bij Laboratry K, genaamd Georganic. Hoe cool? En geloof ons, van dit merk wil je écht je badkamerkastje vol hebben staan.

Andere merken die je daar kunt krijgen zijn onder andere Purito, Klairs, Pyunkang Yul, iUNIK, Benton, Neogom, The Vegan Glow, Cosrx, E Nature en Yadah. Zie je jouw favoriet er al tussenstaan?

De winkel

Wanneer je deze beautyshop inloopt, word je overrompeld door de mooie producten en het mooie interieur. De stijl van de winkel is heel clean en vrolijk tegelijk, met lichte pastelkleuren die je overal terug ziet komen.

De oprichter van Laboratory K, Huyn Yeu, heeft voor deze kleuren gekozen omdat deze representatief zijn voor de popcultuur in Korea. Ben je nou laaiend enthousiast geworden over K-Beauty en Laboratory K? Begrijpelijk. Je kunt deze te gekke winkel bezoeken op de Huldenstraat 32 in Amsterdam. Enjoy!

Lees ook: Interview met K-Beauty expert Shanice: tips & tricks voor een flawless gezicht

Reageer op artikel:
Nieuws in beautyland: er is een K-Beauty winkel geopend in hartje Amsterdam
Sluiten