Lachen! Dit meisje deed haar boyfriends make-up en hij ziet er fierce AF uit

Deze man kan zo in een tijdschrift met zijn retestrakke wenkbrauwen en eyeliner. Zijn vriendin weet wat ze doet, want de rest mag er zeker ook wezen. En wat een lieve boyfriend dat ze hem als oefenpop mag gebruiken.

Eén van de leukste dingen aan in een relatie zitten is dat je lover niet meer tegenstribbelt als je hem iets raars vraagt. Het blijft toch tussen jullie. Oké, in dit geval niet, maar dat zal hij waarschijnlijk niet erg hebben gevonden.

Dit meisje heeft helemaal uitgepakt en bae even flink onder handen genomen met haar beste make-up producten. Het wekt zelfs de gedachte dat wel meer mannen een klein laagje foundation zouden kunnen gebruiken. Niks mis met een beetje een metrosexual die op zijn verschijning let.

opmaken1

Om het af te maken heeft ze zichzelf in dezelfde stijl opgemaakt, zodat ze een een kleine selfie-sessie konden houden.

Een echte man weet dat een paar uurtjes in de make-up voor de gein je seksuele geaardheid niet in twijfel brengt. Volgens zijn meisje liet deze glamour guy zijn fierce make-up zelfs een paar uurtjes zitten.

opmaken

Zulke stelletjes zijn toch top?!

Oeh deze wil je zien: Ge-wel-dig: deze 5 mannen lieten de helft van hun gezicht opmaken en het resultaat is een must see.
Schermafbeelding-2014-11-06-om-07.40.52-770x462

Reageer op artikel:
Lachen! Dit meisje deed haar boyfriends make-up en hij ziet er fierce AF uit
Sluiten