Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 8 feb 2018

Lachen: Mr. Grey en James Corden geven een hele andere invulling aan de Red Room

Iedereen die wel eens naar The Late Late Show heeft gekeken, zal de naam James Corden ongetwijfeld herkennen. Voor iedereen die nog nooit van deze hilarische man gehoord heeft, zal hem na vandaag nooit meer vergeten. Samen met Mr. Grey laat hij een onmisbare indruk achter op je netvlies. Echt waar.

James Corden nodigt voor zijn talkshow altijd celebrities uit waar hij vaak iets grappigs mee uithaalt. Dit keer kwam Jamie Dornan van Fifty Shades op bezoek. En dat hebben de kijkers geweten.

Hilarische invulling Red Room Fifty Shades

Jamie kwam niet alleen kletsen over Fifty Shades Freed die sinds deze week te zien is, maar heeft ook met James de scène wanneer Anastasia voor het eerst de Red Room ontdekt nagespeeld. In de nieuwe scène speelt James Mister Grey en neemt Jamie de rol van Ana voor zich. Net zoals de originele scène, zal het je ook dit keer verbazen wat daar te zien is.

Bekijk de scène hier maar. Enne, wees voorbereid op een lachaanval. Just saying.

En als je het even vergeten bent; dit is de originele versie:

Het is niet zo moeilijk om hier de verschillen aan te wijzen, right? We houden nu eigenlijk nog wel meer van Jamie dan dat we al deden en kunnen niet wachten om het derde deel van Fifty Shades te bekijken. Heb jij de film al gezien?

Reageer op artikel:
Lachen: Mr. Grey en James Corden geven een hele andere invulling aan de Red Room
Sluiten