Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 9 feb 2017

Ladies opgelet! Er is een fietsende harenknipper actief…

Het is een ware nachtmerrie: een verknipt kapsel. Sommige vrouwen zijn zelfs zó bang dat hun haar te kort wordt geknipt dat ze maanden niet naar de kapper gaan. Maar wat nog wel het allerergste is. Er is een of andere mafketel die besloot harenknipper te worden en knipt het haar van nietsvermoedende fietsende meisjes af in Zuid-Holland. Creepy.

Weg pluk haar

Grote kans dat je je haar nu grondig aan het onderzoeken bent. Als je erachter komt dat er een pluk haar mist dan schrik je je natuurlijk het apelazerus. Zo ook verschillende nietsvermoedende meisjes waar deze hel werkelijkheid werd.

Mocht je in het Zuid-Hollandse Berkel gaan fietsen, pas dan op. Hier is de gekke harenknipper actief. Enkele nietsvermoedende meisjes kwamen thuis met een hap uit hun haar, nadat ze van de fiets stapten. De jongeman haalt je in met een schaar in zijn hand en knipt zo een stuk haar weg.

Hey, knip je eigen haar knul

Wij snappen de lol hier niet zo van en hopen dat de harenknipper voortaan zijn eigen haar afknipt en de meisjes met rust laat. De knul is ongeveer zestien jaar en draagt een bril. Meer over de harenknipper lees je in het Facebook bericht van een boze moeder en het wordt inmiddels al talloze keren gedeeld:

Attentie! Belangrijk! Graag zo veel mogelijk delen!(Ter verduidelijking! Het voorval was even voordat ze me belde. Dus…

Geplaatst door Sasha Dekkers op dinsdag 7 februari 2017

LEES OOK: 11 x geweldige tips om je haar langer dan ooit te laten groeien

Reageer op artikel:
Ladies opgelet! Er is een fietsende harenknipper actief…
Sluiten