Renée
Renée Life 26 aug 2019
Leestijd: 2 minuten

De trailer van Lady en de Vagebond remake is hier (en we weten wat de releasedatum is!)

Alle Disney fans verzamelen, want er is goed nieuws. Ben je dol op de Aladdin remake? Heb je The Lion King als eerste gezien in de bioscoop? Dan kun je vast niet wachten op de remake van Lady en de Vagebond. En drie keer raden? Wij hebben de trailer voor je.

Lady en de Vagebond was vroeger waarschijnlijk ook één van jouw favoriete Disney films. Bereid je voor op kippenvel over je hele lichaam als je de trailer ziet.

Lady and the Tramp, a new take on a timeless classic, only on #DisneyPlus. Start streaming November 12.

1.7m Likes, 37.5k Comments – Disney (@disney) on Instagram: “Lady and the Tramp, a new take on a timeless classic, only on #DisneyPlus. Start streaming November…”

De trailer van de 2019 versie van Lady en de Vagebond

Echt, wij hebben alvast 12 november vrij gehouden. Dit is namelijk de datum waarop Disney Lady en de Vagebond vrijgeeft. Je hebt meteen een goede reden om een Disney+ abonnement aan te schaffen, want de film is op de nieuwe streamingdienst te zien.

Geen uitje naar de bioscoop dit keer, maar gewoon een date met je laptop of televisie. We zijn al fan van honden en nu we de trailer met de té schattige beestjes hebben gezien, mag november ASAP beginnen. Het najaar wordt zo slecht nog niet.

Bekijk de trailer hier:

Lady en de Vagebond – Officiële Trailer

Elke dag kan een avontuur zijn. Bekijk de nieuwe trailer van Lady en de Vagebond, een nieuwe versie van een tijdloze klassieker. Start met streamen op 12 november, alleen op #DisneyPlus.

Meer over Disney+

Mocht je nog niet van Disney+ gehoord hebben, dan brengen we je graag even up-to-date. Als je deze film wil zien met de meiden is het natuurlijk belangrijk om een abonnement af te sluiten. Maar eh… waarop dan?

Mocht je het concept nog niet kennen: Disney+ gaat de concurrentie aan met Netflix, Videoland en iedere andere streamingdienst die je kent. Het aanbod is onwijs groot en in het eerste jaar dat het live is, worden er 10 nieuwe (!) films en 25 series toegevoegd.

Alles is uiteraard helemaal Disney, dus als je fan bent is dit misschien wel de dienst voor jou. Een abonnement is bovendien ook nog eens goedkoper dan Netflix en Videoland. Je betaalt €6,99 per maand. Check dit artikel eens voor álle informatie die we tot nu toe hebben. ZIN IN.

Meer over Disney:

Reageer op artikel:
De trailer van Lady en de Vagebond remake is hier (en we weten wat de releasedatum is!)
Sluiten