Renée
Renée | LinkedIn Life 7 nov 2018

Deze schattige lama houdt je schoot de hele winter warm

Nederland is in de winter super mooi en als het sneeuwt is het helemaal magisch. Maar er is één klein ding wat minder fijn is: de kou. Gelukkig hoef je niet langer kou te lijden, want dankzij de lama kruik zijn die tijden voorbij.

De lama kruik is natuurlijk een upgrade van de standaard kruik die je in huis hebt liggen. Dit schattige nepbeestje houdt je schoot heerlijk warm als je aan het werk bent of de Famke Louise docu op de bank kijkt.

Lama kruik

Serieus, het is werkelijk onmogelijk om chagrijnig te blijven als je deze veel te schattige lama kruik op je schoot hebt liggen. De lama kijkt zo super vrolijk dat de meest grijze dag ineens zonnig aanvoelt.

Het enige wat je hoeft te doen is je cutie in de magnetron op te warmen. Klinkt een beetje zielig, maar zo heb je er wel het meest aan. Bovendien is dat een stuk veiliger dan de gemiddelde kruik, dus misschien kunnen we het beter omschrijven als een soort pittenzak.

Dit wil je hebben toch?

Waarschijnlijk had je niet veel overtuiging nodig om tot de conclusie te komen dat je dit nodig hebt in je leven. Bij webshop Firebox (waar anders?) ben je aan het goede adres. Dit schatje bestel je daar voor 22,89. Hallo, kerstcadeau.

Met deze schattige lama sloffen heb je nooit meer last van koude voeten

Reageer op artikel:
Deze schattige lama houdt je schoot de hele winter warm
Sluiten