Koukleumen opgelet! Deze té schattige lama houdt je warm tijdens de koude dagen

Het lekkere weer heeft plaatsgemaakt voor het koude en regenachtige weer. Niets is tijdens deze periode zo lekker dan een dikke trui of warme deken. Maar wij hebben nu iets gevonden waardoor jij het helemaal niet meer koud hebt deze periode, namelijke een lama schoot verwarmer. Die wil je toch hebben?

Werkoutfit uit, joggingbroek en dikke trui aan en samen met een warme deken kruip je samen met je favoriete serie op de bank. Toch duurt het even voor jij het warm hebt, maar samen met dit schattige item gaat dat een stuk sneller.

De Llama Lap Warmer

Nog op zoek naar het item om je warm te houden tijdens de koude, regenachtige dagen? Zoek niet verder, want wij hebben het perfecte item gevonden. Samen met de Llama Lap Warmer overleef jij gemakkelijke de koude herfst- en winterdagen.

Wie wil er nou niet knuffelen met een lama? Misschien is het knuffelen van een echte lama iets moeilijker, maar met deze schoot verwarmer is het ook leuk én je krijgt het lekker warm. Win-win. Het enige wat je moet doen is de lama even in de magnetron leggen om ‘m op te warmen en klaar ben je.

De prijs

Benieuwd waar je deze lama verwarmer kan scoren? Via deze site heb je voor al €22,99 heb jij het schattige, warme diertje al in huis. Wie zegt dat met je partner knuffelen het fijnste is tijdens de koude dagen heeft nog nooit met deze lama geknuffeld.

Dit vind je misschien ook leuk:

Reageer op artikel:
Koukleumen opgelet! Deze té schattige lama houdt je warm tijdens de koude dagen
Sluiten