Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 14 mrt 2018

Hallo girlsquad trip! Dit lampionnenfestival in Taiwan is het mooiste wat je ooit gaat zien

Jahaaaaa: we hebben een tip voor je waar je gegarandeerd blij van wordt. Houd de maand maart volgend jaar vrij voor een girlstrip naar Azië. Dan vindt er namelijk een spectaculair lampionnenfestival plaats in Taiwan.

Bij een tripje naar Azië denk je vast aan Bali of Thailand, maar juist Taiwan is in het voorjaar de plek der plekken. Tenminste, als je van lichtjes houdt. Het Pinxi lampionnenfestival is zo’n event dat je dan echt wilt bezoeken.

Lampionnenfestival in Taiwan

Het is in ieder geval een goede reden om al je besties op te trommelen voor een reisje richting het Oosten. Daar worden namelijk verschillende kleuren ballonnen de lucht in gelaten om het voorjaar te vieren. En eerlijk, is er een betere manier om de lente in te luiden?

Wat is er precies te doen?

Probeer dit maar voor je te zien: honderden wensballonnen die de lucht in worden gelaten. Dat moet er wel super tof uitzien. Ook cool: het vindt plaats bij volle maan. En dat met een aangename temperatuur… Perfect.

Een bericht gedeeld door Steve Chin (@chin.steve) op

De vraag is nu: welke ballonkleur willen jullie oplaten? Je kunt onder andere kiezen uit roze (liefde), geluk (rood) en gezondheid (wit). Oh, en kun je echt niet wachten tot volgend jaar? Op 24 september vindt er ook een festival plaats.

Reageer op artikel:
Hallo girlsquad trip! Dit lampionnenfestival in Taiwan is het mooiste wat je ooit gaat zien
Sluiten