Isis van Graas
Isis van Graas Beauty en Style 13 mrt 2020
Leestijd: 1 minuut

Zie nu Lana Condor’s (van ‘To All the Boys I’ve Loved before’) make-up routine op haar eigen YouTube kanaal

Goed nieuws: Lana Condor is niet alleen te bewonderen op Netflix, maar heeft nu ook haar eigen YouTube-kanaal. En dat je dat het niet beter kon, heeft ze ook al haar eerste video online staan. Het valt ons nu al op dat Lana wel houdt van een grapje en het filmen van leuke YouTube video’s nu al onder de knie heeft.

In de make-up routine zien we dat Lana houdt van bronzen, perzik en glowy effecten. Leer nu de make-up tips en tricks van de enige echte Lana Condor.

Lana Condor deelt make-up routine op Youtube

De jonge actrice kennen we allemaal van de filmreeks To All the Boys I’ve Loved Before en zitten alweer met smart te wachten op een nieuwe film met Lana Condor in de hoofdrol. Wist je dat ze zowel haar red carpet make-up looks als haar film make-up allemaal zelf aanbrengt en creëert?

Bekijk hier de video

Hoewel we Lana kennen als de bescheiden Lara-Jean uit de films, is ze in de video erg open en zichzelf. Ze vond het ontzettend leuk om de video online te zetten en zegt: “I’m so excited that I’ve finally started a YouTube channel! This is something I’ve wanted to do for a long time to connect more with you guys and show you a bit of my life, some tutorials and behind the scenes of things that mean a lot to me. Today for my first video, I’m showing you how I do my everyday makeup. I hope you love it!

Misschien vind je dit ook leuk:

Reageer op artikel:
Zie nu Lana Condor’s (van ‘To All the Boys I’ve Loved before’) make-up routine op haar eigen YouTube kanaal
Sluiten