Oh yes: de mooiste kapsels voor lang haar die jij deze lente wilt rocken

Verveelt je lange haar je soms, maar ben je niet van plan je lokken (in z’n geheel) af te knippen? Dan is dit artikel alles waar je naar op zoek was. De volgende kapsels voor lang haar zijn in 2020 meer dan trendy en wij worden er erg gelukkig van. Welke ga jij proberen?

Kapsels voor lang haar in 2020

Laat jij meestal alleen je puntjes knippen bij de kapper? En zijn er dagen dat je vrolijk wordt van je lange lokken, maar ook dagen waarop je denkt: boring? Zoek niet verder, vriendin. Beautify verzamelde haarstijlen voor lang haar die jij dit jaar gaat rocken.

1. Curtain bangs (aka de gordijnpony, jawel)

Geen kaarsrechte, volle pony die je hele voorhoofd bedekt, maar een pony in kleine laagjes die als een gordijn langs je gezicht valt. En zo dat koppie van jou supermooi accentueert. De ene celebrity na de andere wordt met curtain bangs gespot en bij ons begint het ook te kriebelen… Het maakt lang haar net iets speelser. Kijk zelf maar even. Durf je niet direct een pony te knippen? Onze zusjes van NSMBL deelde dé tip hoe je een pony kan faken.

2. Extra lang haar

Ook helemaal in dit seizoen: lang, lang haar. Als in écht lang. Eet goed, blijf actief, drink genoeg water en verzorg je haar goed. Voor je het weet heb je die echt lange lokken. En als je er het geduld niet voor hebt, kun je altijd op zoek gaan naar extensions die jou de lengte geven die je wilt. Bijkomend voordeel: voorlopig ga je niet naar de kapper.

JLo, Beyoncé en Jordyn Woods zijn al fan van de lang-langer-langst trend. See for yourself.

3. Lang haar met botte punten

Een kapsel met ‘botte’ punten is het in 2020 (weer) helemaal. Wanneer jouw kapper je lange lokken bot knipt, betekent dit simpelweg dat je haarpunten overdwars, dus recht, geknipt worden. Voor lange haar in een mooie rechte lijn.

4. De nieuwe ‘mullet’

Ook wel het Haagsche matje of ‘nektapijt’ genoemd. Wie had ooit gedacht dat de ‘mullet’ in 2020 weer trendy zou worden? Toch zijn mullet-kapsels écht terug van weggeweest. De haarstijl werd op verschillende catwalks gespot en er zijn al een aantal beroemdheden gezwicht. Tokyo, uit La Casa de Papel bijvoorbeeld. En Miley Cyrus.

Voor meiden met lang haar die het niet per se af willen knippen, maar het wel volledig over een andere boeg willen gooien.Lees ook: