Inga Stoit
Inga Stoit Life 29 sep 2018

Wow! Als je deze 4 dagen rond Kerstmis vrij neemt, heb je 12 dagen vakantie

Wanneer jij student bent heb je lekker veel vrije dagen. Je moet weliswaar leren, maar de vrije tijd is ruim. Dat besef krijg jij pas later wanneer je werkende bent. Je komt er achter hoe weinig vakantiedagen je kunt opnemen, en dat is best even schrikken. Maar daar kan jij zelf slim verandering in aanbrengen en daardoor lang op vakantie gaan.

Altijd al lang op vakantie gewild, maar kom jij uren te kort? Geen zorgen, wij bieden jou de oplossing. Het is geen meester geheim en eigenlijk heel simpel. De uitleg volgt hieronder, het maakt jou waanzinnig blij en wellicht ga jij gelijk een vakantie boeken.

Lang op vakantie

Heerlijk lang op vakantie, wie wil dat nou niet? Ook jij als fulltime werkende kan dit. Het geheim zit hem namelijk in het einde van het jaar. Jij hebt namelijk al behoorlijk wat vrije dagen rond de kerst en met oud & nieuw.

Wat jij kan doen is als volgt: neem 24, 27, 28 december en 2 januari vrij. En guess what? Jij hebt zomaar in één klap 12 dagen vakantie. Dit betekent dat jij een fijne reis naar de zon kan boeken, of naar een koudere bestemming – mocht jij hiervan houden.

Want: kerst op de Bahama’s is anders ook best leuk hoor. Wij zien het in ieder geval wel zitten; om heerlijk op vakantie te gaan met de meiden of onze allerliefste lover.

Wanderlust: Dit zijn de mooist versierde steden tijdens Kerstmis

Reageer op artikel:
Wow! Als je deze 4 dagen rond Kerstmis vrij neemt, heb je 12 dagen vakantie
Sluiten