Renée
Renée | LinkedIn Love 26 jan 2019

3 x waarom je juist niet slecht bent in relaties als je de eeuwige vrijgezel bent

Je bent lang vrijgezel, terwijl vriendinnen zich stuk voor stuk gaan settelen met hun prinsen. Hoe langer je vrijgezel bent, hoe meer je twijfelt aan jezelf. Maar geloof ons, dat je nu vrijgezel bent betekent niet dat je ‘slecht’ bent in relaties. Integendeel.

Er kunnen namelijk ontelbaar veel redenen zijn waarom jij nog niet de juiste persoon bent tegengekomen.

Waarom je niet slecht bent in relaties als je lang vrijgezel bent

Misschien wil je het eens van een ander horen. Nee, je bent geen ramp in de liefde omdat je nu geen vriend hebt. En dit is waarom:

1. Je werkt aan je toekomst

Dat je ervoor kiest om single te zijn is een veel positievere gedachte. Voel je dus vooral niet vrijgezel door het lot. Misschien heb je ervoor gekozen om je nu op je carrière te focussen, waardoor je minder tijd vrijmaakt voor de liefde.

2. Je bent aan het herstellen van een liefdesbreuk

Als je nog herstelt van een breuk is het helemaal niet gek dat je niet meteen in een andere relatie stapt. Je hebt tijd nodig om over je ex heen te komen.

En ja, dan ben je misschien lang vrijgezel. Maar is dat erg? Nee, dat is voor sommigen juist verstandig.

3. Je weet wat je wil

We lieten het net al even vallen, je bent juist ‘beter’ in relaties als je lang vrijgezel bent (geweest). Waarom? Omdat je goed weet wat je wel en wat je vooral niet zoekt in je partner. Je weet wat jij en je emotionele gezondheid nodig hebben voor je je hele ziel en zaligheid in een nieuwe relatie stopt.

Experts vertellen je in dit artikel over alle voordelen van lang vrijgezel zijn. Uiteindelijk word je alleen maar succesvoller in de liefde door deze periode. Blijf dus vooral in de liefde geloven.

Conclusie: je hoeft je echt geen zorgen te maken als er nog geen nieuwe liefde in je leven is. Zolang je jezelf openstelt voor de liefde, komt het goed. Zodra je er natuurlijk klaar voor bent. Probeer jezelf vooral niet te vergelijken met anderen, want daar schiet je niks mee op.

Waarom je je relatie nooit moet vergelijken met die van anderen

Reageer op artikel:
3 x waarom je juist niet slecht bent in relaties als je de eeuwige vrijgezel bent
Sluiten