Zara Bircan
Zara Bircan Beauty & Style 14 januari 2020

Maak alvast een kappersafspraak! Na het zien van deze lange bob wil jij gelijk de schaar in je haar zetten

Weet je nog niet of je wilt gaan voor lang of kort haar, dan is een lob misschien wel voor jou weggelegd. Een lange bob of ‘lob’ is de langere versie van de bob en het haar valt hierbij onder de kin en boven het sleutelbeen.

Of we nu lang of kort haar hebben, iedereen houdt wel een beetje van variatie. Gelukkig past een lob bij elk haartype. En heb je er na een tijdje toch maar weer genoeg van, dan is je haar zó weer aangegroeid.

De mooiste lange bobs

Heb je nog inspiratie nodig voordat jij een kappersafspraak maakt, wees dan zeker geïnspireerd door de lange bobs. Als je zin hebt in een frisse, kortere haarlook, dan wil jij na deze foto’s zeker een gokje wagen.

Vele prachtige vrouwen zijn je al voor gegaan. Mila Kunis, Hailey Bieber en Cara Delevingne bewijzen dat een lange bob hartstikke sexy kan zijn. Ook Bella Hadid heeft gekozen voor een halflang, pittig kapsel. Beautify inspireert je graag, maar na het zien van de volgende lange bobs ben jij vanzelf al overtuigd.

Een lange bob past overal bij

Wil je gaan voor een zachtere uitstraling, ga dan voor een lob met pony. Heb je zachte golven in je haar, dan is dat al een stuk romantischer. Wil je nog meer speling in je gezicht, wees dan niet bang om lange laagjes te laten knippen.

Elke dag een goede haardag

Even een dagje geen zin in onderhoud en stylingproducten? Dan kun je je lob prima steil houden. Laat weinig volume je zeker niet weerhouden deze haarstijl te proberen, want zelfs zonder moeite krijg jij een prachtige haarlook.

Je hoeft niet lang te wachten op lang haar

Wij begrijpen als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om dag te zeggen tegen je lange haar. Gelukkig is een lange bob ook een stuk langer dan een korte bob, waardoor jij niet langer hoeft te wachten om weer halflang haar te krijgen. Dat maakt dit kapsel zo ideaal om juist nu te proberen. Maar geloof ons, als jij een lange bob neemt, wil je haast niks anders meer.

Wil je erachter komen of kort haar jou staat, voordat je een overhaaste beslissing maakt? Maak dan deze test.

Lees ook:

Reageer op artikel:
Maak alvast een kappersafspraak! Na het zien van deze lange bob wil jij gelijk de schaar in je haar zetten
Sluiten