Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 21 feb 2018

Single? Zoek een lange vent want die gaat jou gelukkiger maken

Misschien ben jij zelf wel helemaal niet de langste en ben dan ook helemaal niet bezig met de lengte van je toekomstige lover. Want of hij nou 1.70 meter is of 1.90 meter, hij is toch wel langer dan jij bent. Toch is het misschien slim om uit te kijken naar een lange kerel, want die gaat jou het allergelukkigste maken.

Mocht je binnenkort naar een concert, festival of gewoon naar een bar gaan, kijk dan vooral even welke man met kop en schouders boven iedereen uitsteekt. Want die lange man zou het wel eens kunnen zijn voor jou. Hij maakt jou zelfs gelukkiger.

Een lange man maakt je gelukkiger

Uit onderzoek van de Konkuk University in Seoul blijkt namelijk dat er een verband is tussen de lengte van een man en het geluk van de vrouw. Het is zelfs zo dat hoe groter het lengte verschil tussen de man en de vrouw, hoe gelukkiger je daar als vrouw van wordt.

Hoe het kan dat je als vrouw happy bent met een lange vent? Nou, voornamelijk omdat lange mannen meer zelfvertrouwen uitstralen. En dat vinden wij vrouwen weer bloedaantrekkelijk.

Heb je al een lange man aan de haak geslagen. Lucky you. Laat hem never nooit meer gaan.

Reageer op artikel:
Single? Zoek een lange vent want die gaat jou gelukkiger maken
Sluiten