Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Seks 6 feb 2019
Leestijd: 3 minuten

8 x super herkenbaar als je al heel lang een relatie hebt

Zijn jij en je lover al járen samen? Dan is er waarschijnlijk al veel veranderd binnen jullie relatie. Voorheen deed je natuurlijk super hard je best om dat scheetje binnen te houden maar tegenwoordig laat je die lekker gaan. Dit en nog veel meer dingen zijn herkenbaar als je al lang een relatie hebt.

Acht dingen die super herkenbaar zijn als je al lang een relatie hebt. En nee, daar ontkom je echt niet aan.

1. Scheetjes en boeren

No way dat jij je scheetjes laat gaan als je je lover net leert kennen. Als je dat wel doet, credits van jou want wij kunnen dat niet. Na een paar jaar boeit dit je eigenlijk niet meer. Je kunt helemaal jezelf zijn bij hem en daar hoort dit ook bij. Boeren laten doe je trouwens ook gewoon. Lucht toch op hè?!

2. Je hebt er nog een familie bij

Als je al lang een relatie hebt voelt zijn familie als jouw familie en andersom ook. Dankzij zijn schoonzus heb jij er ook nog een zus bij en dat is heel veel waard. Je komt ook bij je schoonfamilie op bezoek als je boyfriend er niet bij is, want waarom niet?!

3. Je gaat niet meer uit

De lol van uitgaan is er wel redelijk vanaf als je een lange relatie hebt. Je zit niet te wachten op aandacht van mannen en je single vriendinnen zijn duidelijk op jacht tijdens een avondje stappen. Nee bedankt, jij blijft liever lekker thuis op de bank. Samen met je lover onder een dekentje.

4. Je hebt een thuis thuis

Als je samenwoont met je liefje heb je echt een thuis thuis en dat begrijp als je dit ook hebt. Samen met je vriend hebben jullie je huis helemaal eigen gemaakt. Na een dag werken is niks fijner dan thuiskomen in jullie eigen huis. Ahhh.

5. Je verbergt je aankopen

Oké, soms een leugentje voor eigen bestwil vinden wij geen probleem. Bijvoorbeeld als je thuiskomt met honderd shoptasjes (terwijl je ook nog boodschappen moet doen). Deze verstop je natuurlijk gewoon achterin je kledingkastje en haal je na een tijdje wel weer tevoorschijn. Om het vervolgens af te doen met ‘nee joh, dat heb ik al lang.’

6. Hij kent je beter dan jij jezelf

Wie lang een relatie heeft leert zijn of haar partner door en door kennen. Je merkt ook dat jouw vriend je inmiddels al beter kent dan jijzelf. Hij voelt precies aan wanneer je chagrijnig bent (moeilijk te missen), en hij weet het ook als je een knuffel nodig hebt. Fijn toch.

7. Hij weet wanneer je honger hebt

Nog zoiets. Als je chagrijnig bent kunnen daar een paar redenen voor zijn. Eén van de vaakst voorkomende is dat je honger hebt. Hij accepteert dit en weet dat als je eenmaal weer een bammetje hebt gegeten je weer gewoon jezelf bent. Echte liefde dus.

8. De voordelen van een lange relatie

Een lange relatie heeft enorm veel voordelen en één van de fijnste is dat je de huur kan splitten. Je betaald je scheel aan huur als je single bent maar jij en je lover delen alle kasten en dat is heel fijn voor jou portemonnee. Kun je tenminste ook nog wat leuke jurkjes shoppen.

We kunnen nog wel even doorgaan met lijstjes.

8 typische dingen die elke man in een lange relatie doet

Reageer op artikel:
8 x super herkenbaar als je al heel lang een relatie hebt
Sluiten