Renée
Renée | LinkedIn Love 28 jan 2019

Als je deze dingen iedere dag doet in je relatie blijf je super lang bij elkaar

Zodra je eenmaal je prins op het witte paard hebt ontmoet wil je niets anders dan zo lang mogelijk bij hem blijven. De eerste maanden hoef je daar niet zoveel moeite voor te doen, omdat je niets liever wil dan al je liefde en aandacht aan hem geven. Maar ben je een paar jaar verder? Dan kun je het volgende doen om je lange relatie oneindig te maken.

Wie een lange relatie heeft weet dat de liefde blijft, maar de verliefde gevoelens langzaam wegtrekken. Je hebt minder seks, voelt je meer op je gemak en doet misschien minder lieve dingen voor elkaar.

Als je echt voor hem gaat kun je een paar kleine dingen toepassen in je relatie om het vlammetje te laten branden.

De sleutel tot een lange relatie

Je houdt de passie en liefde stand in je relatie als jullie het volgende voor elkaar doen volgens onze vriendinnen van Bedrock:

1. Praten

Kletsen doe je natuurlijk wel met je vriend. Maar práten jullie genoeg? Het is in ieder geval een goede manier om onduidelijkheid te voorkomen en de emotionele band te behouden.

2. Complimenten

Er is niemand die zich niet beter voelt na een compliment. Of oké, 85 procent van de Nederlanders geeft aan dat ze zich hierdoor goed voelen. Ook in een lange relatie doen jullie elkaar goed als je complimentjes geeft. Hij voelt zich daardoor geliefd en vice versa.

3. Zoenen

Verlaat nooit het huis zonder elkaar een kus op de mond te geven. Maar wat een koppel in een lange relatie echt helpt is iedere dag minstens een halve minuut zoenen.

Kost weinig tijd, maar je voelt je er wel een stuk beter door. Bovendien is het nog een stukje intiemer dan seks.

4. Afleiding uitschakelen

Neem de tijd om echt met elkaar te zijn, zonder telefoons en televisie. Dat is niet alleen goed voor je relatie, maar ook om te ontspannen.

5. Kleine dingen doen

Sta stil bij de kleine dingen die jullie voor elkaar kunnen doen. Een kopje thee zetten, hem het eten laten kiezen, z’n kleding netjes leggen… Noem maar op.

6. Lachen

Hoe vaak hebben jullie buikpijn van het lachen? Als je antwoord niet zo vaak is, is het tijd om wat meer lol met elkaar te hebben. Dit maakt jullie heel gelukkig, geloof ons maar.

Waarom je je relatie nooit moet vergelijken met die van anderen

Reageer op artikel:
Als je deze dingen iedere dag doet in je relatie blijf je super lang bij elkaar
Sluiten