Zara Bircan
Zara Bircan Beauty en Style 31 jan 2020
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de 5 kledingtips die kleine vrouwen hanteren om er langer uit te zien

Heb je een mooie lengte, maar wil je toch nog optisch langer lijken? Of vragen ze nog steeds om je ID bij een 16+ film in de bioscoop? Hoe kort je ook bent, er zijn altijd nog tips en tricks om jezelf langer te laten lijken. De volgende kledingtips gaan jou daar zeker bij helpen.

Er zijn namelijk verschillende kledingtips die kleine vrouwen hanteren om er optisch langer uit te zien. Wil je weten wat zij precies doen? Lees dan verder.

Kledingtips om er langer uit te zien

Benieuwd hoe je er een stuk langer uit kunt zien, zonder telkens op hoge hakken te moeten staan? Met de volgende vijf kledingtips kun je er nog langer uitzien dan je bent.

1. Draag high waisted broeken

Houd je van high waisted broeken? Goed nieuws. Wil je langer lijken, dan is een high waisted broek niet te missen in jouw kast. Vergeet hierbij vooral niet je shirt in je broek te stoppen.

2. Speel met kleur

Om jezelf langer te laten lijken, kun je beter niet gaan voor een zwarte outfit. Draag in plaats daarvan donkere broeken en een lichtere kleur shirt. Zo wordt de aandacht naar je bovenste lichaamshelft getrokken en dat is precies wat je wilt bereiken. Je kunt daarbij ook schoenen dragen met een nude kleur.

3. Draag rustige prints

Ga sneller voor kleding met een effen kleur in plaats van drukke prints. Deze zijn namelijk zo druk, dat je juist korter lijkt. Maar wat wél helpt is het dragen van geruite kleding. Je wilt daarbij dat de ruiten zo dicht mogelijk op elkaar zitten en dat er weinig ruimte tussenzit.

4. Draag verticale strepen

Eindeloos lange benen? Ga dan eerder voor een broek of jumpsuit met verticale strepen. Horizontale strepen laten je juist wijder lijken, dus ga sneller voor een kledingstuk met verticale strepen als je langer wilt lijken.

5. Draag minder accessoires die de aandacht naar beneden brengen

Je wilt juist dat het zicht naar boven wordt gehaald. Kies dus eerder voor een leuke zonnebril, haarband of ketting als je voor accessoires wilt gaan en vermijd accessoires zoals een heuptasje als je langer wil lijken.

Lees ook:

Reageer op artikel:
Dit zijn de 5 kledingtips die kleine vrouwen hanteren om er langer uit te zien
Sluiten